Șnițel de pui – Cum se face șnițelul după rețeta originară

Șnițel de pui – Cum se face șnițelul după rețeta originară?

Șnițelele se pot face din orice carne preferi, însă noi îți recomandăm pieptul de pui pentru că este o carne mai slabă și se compensează cu prăjeala.

Ingrediente:

– 1 piept de pui fără os

– 3 ouă

– făină

– pesmet

– sare și piper

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie cât de subțire poți, apoi se bate puțin cu un ciocan pentru carne (dacă nu ai unul poți folosi fundul unui pahar gros). Se adaugă puțină sare și piper după gust, se dă printr-un strat de făină, în unul de ou bătut, apoi prin pesmet. Pentru cei care doriți, puteți amesteca în pesmet puțin susan.

După ce ați terminat, se încinge ulei într-o tigaie de teflon și se pun șnițelele la prăjit. Șnițelele vor fi gata când vor căpăta o culoare aurie pe o parte și pe alta.

Se servesc cu garnitură de cartofi prăjiți, orez sau piure de cartofi.

Poftă bună!

Cosmina Tudosă

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment