Sinuzita – Tratament natural pentru sinuzită

Sinuzita – Tratament natural pentru sinuzită

Sinuzita este o infecție a membranei mucoase care căptușește interiorul foselor nazale și sinusurile, astfel când membrana mucoasă se inflamează, blochează drenajul fluidului din sinus spre nas și gât, determinând durere și presiune în sinusuri.

Simptome sinuzită:

– durere la nivelul frunții

– durere în spatele ochilor, la ambele tâmple

– durere la nivelul maxilarelor

– dureri dentare

– febră

– tuse

Sinuzita poate fi tratată cu ajutorul remediilor naturale, însă dacă se agravează este necesar să urmezi un tratament medicamentos.

Dacă ai sinuzită adoptă o dietă echilibrată și bogată în vitamine care ajută la întărirea sistemului imunitar: citrice, condimente naturale (busuioc, mărar, pătrunjel).

Infuziile cu mușețel ajută la desfundarea nasului și calmarea durerilor în gât. În infuzia de mușețel poți adăuga ulei de eucalipt sau mentă.

Pentru durerile de cap se recomandă cataplasmele de hrean proaspăt: acesta se poate pune în blender sau se dă pe răzătoare și se pune direct pe fruncte cu ajutorul unui tifon.

Sinuzita apare de regulă dacă ieșiți imediat afară după duș sau dacă nu vă uscați părul imediat după ce ați ieșit din baie.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment