Singură şi fabuloasă

singura

Am urmărit un serial din filmul „Sex and the city”, iar titlul serialului se numea chiar aşa: “Singură şi fabuloasă”. Mi-a trezit multe semne de întrebare, dar şi răspunsuri. Oare când suntem singure suntem mai bine, mai liniştite sau trebuie să avem pe cineva lângă noi?

Sincer, eu când sunt într-o relaţie nu mă simt confortabil întotdeauna, tânjesc foarte mult după momentele în care eram singură, eram mulţumită de mine, de ieşirile şi excursiile pe care le făceam împreună cu prietenele mele, eram independentă şi da, eram fericită. Însă dacă sunt singură tânjesc uneori după momentele de a sta în casă alături de persoana iubită şi să stăm imbrătişaţi şi atât.

Dar oare cum e mai bine? Oare putem trăi singure? Singure şi fabuloase?

De ce trebuie să fim măritate, să ne prefacem că suntem fericite cu cineva, doar de teama de a nu rămâne singure toată viata? De ce să mimăm că totul e bine când nu e şi să înghiţim ocările altor oameni doar pentru a părea că suntem în linia dreaptă a societăţii? Chiar nu putem fi fericite şi singure?

singuraEu zic că da. Nu sta într-o relaţie în care nu te simţi bine, doar pentru că el provine dintr-o familie bună, educată. Nu sta într-o relaţie în care nu te satisface, a mima orgasmul nu te face să-l ai, ci doar îţi poate aduce mai multe frustrări. Nu sta într-o relaţie doar ca să-l ai marionetă, nu sta într-o relaţie unde tu iei mereu decizii, deoarece te vei plictisi enorm, iar la sfârşit nu vei avea nicio satisfacţie. O relaţie în care nu te stimulează mental, fizic sau intim, nu este o relaţie în regulă. Nu sta într-o relaţie în care eşti folosită, e cel mai frustrant când îţi dai seama că ai stat într-o relaţie “pansament” . Nu înghite minciunile gogonate ale bărbaţilor care se consideră “macho”, ei doar vor să te atragă în pat şi atât. Deschide ochii bine şi fă alegerile potrivite pentru tine şi viitorul tău. Tu eşti cea mai importantă. Nu te duce unde te poartă vântul şi nu trece prin viaţă precum gâsca prin apă. Învaţă, educă-te, nu-ţi mai plânge de milă, fă ceva cu viaţa ta şi fii fericită.

Rămâi într-o relaţie unde poţi creşte spiritual, psihic, fizic, profesional. Nu te îngropa singură.

Dacă te poţi întreţine singură, dacă eşti mulţumită cu viaţa ta, dacă ai prilejul să ai prieteni extraordinari lângă tine, dacă ai o familie unită, dacă eşti independentă, dacă îţi permiţi să vezi lumea, nu te îngropa lângă cineva doar de dragul de a fi cu cineva. FII SINGURĂ ŞI FABULOASĂ! Nu a omorât pe nimeni o perioadă de singurătate. Nu spun să rămâi singură toată viaţa, ci doar până îţi vei găsi persoana potrivită. Nu-ti fie teamă dacă eşti la restaurant singură, nu trebuie să te gândeşti ce spune lumea, că o sa te compătimească, ci fii puternică şi demonstrează că poţi să faci lucruri şi singură si că te simţi chiar foarte bine. Fii fericită şi fii fabuloasă, chiar dacă eşti singură.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment