Sindromul mâinilor și picioarelor reci – Tratament naturist

Sindromul mâinilor și picioarelor reci – Tratament naturist

Mâinile și picioarele sunt reci în permanență dacă te confrunți cu o circulație periferică proastă, numită sindromul Raynaud, ceea ce ar trebui să te facă să mergi la medic.

Totuși, există câteva remedii naturiste de care te poți folosi:

Ceaiuri: din coada șoricelului, frunzele de dud, nalbă, frunzel de nuc, păpădia, conurile de hamei. Fă o infuzie cu o lingură de plantă la o cană cu apă. Consumă trei-patru căni zilnic, între mese.

Extractele de plante tinere: extract de mlădiţe de coacăz (50 de picături dimineaţa), extract de mlădiţe de mur (50 de picături la prânz) şi extract de muguri de plop (50 de picături seara) sunt eficiente în combaterea problemei tale.

Maini reciBăi calde: pentru picioare poți folosi băile calde preparate din macerat din coada șoricelului, scoarță de stejar și scoarță de salcie. Se pune dimineața câte o lingură din acest amestec într-un litru de apă și se lasă la macerat până seara. Se fierbe conținutul 10 minute, apoi se face baie caldă pentru picioare timp de 20 minute.

Consumați lichide: puteți bea orice lichide, mai puțin pe cele diuretice care deshidratează (cafeaua, sucuri, ceai) și includeți proteine sănătoase în alimentația voastră, precum nucile, alune, stafide, lactate naturale.

Nu uitați de o pernă mare: în fiecare seară, se recomandă susținerea picioarelor pe o pernă mare, astfel încât să fie mai ridicate decât restul corpului.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment