Și Universul se poate învârti în jurul unui singur om – El

Și Universul se poate învârti în jurul unui singur om – El

Când îl întâlnești pe EL și te îndrăgostești ai senzația că tot Universul este de acord cu dragostea voastră. Cu toate astea, dacă există ceva greșit, nimic nu va rămâne. Se risipesc toate-n vânt: aroma lui, atingerile lui, savoarea buzelor. Viața nu stă prea mult pe gânduri, e neiertătoare și rapidă pentru că este capabilă să te facă să treci de la rai la infern în numai câteva clipe.

Dar când îl întâlnești pe EL te cuprind senzații magice: devii vulnerabilă, te bucuri de fiecare moment când faceți dragoste, vă contemplați unul pe celălalt, intrați într-un soi de paradis al plăcerilor din care nu veți mai auzi pe nimeni și nimic.

Când te îndrăgostești, întreg Universul tău se învârte în jurul unui singur om: EL. Uiți că ți-ai promis siguranță. Uiți că pentru a fi în siguranță, nu trebuie să-ți mai deschizi inima. Și totuși, când îl întâlnești pe EL, sufletul îți plutește frenetic pe ape liniștite fără să mai ai habar unde te vor duce.

Cand te indragostestiCând îl vei întâlni pe EL, te vei simți scandaloasă și magnifică, dar când te vei îndrăgosti, vei fi sfântă și prostituată. Pentru că îl vei iubi cu sfințenie, dar îți vei vinde sufletul în schimbul unor clipe de tandrețe, în schimbul unor promisiuni și cuvinte frumoase. Atunci te vei simți o prostituată.

Când te vei îndrăgosti de EL, îl vei venera cu fiecare moleculă a ta, ți-l vei dori din toate încheieturile până când vei simți că doare. Pentru că iubirea e un drum pe care pleci fără busolă, hartă sau colac de salvare. Pentru că dacă te-ai îndrăgostit, nu vei mai ști unde se termină cerul și unde începe apa.

Și da, când te-ai îndrăgostit, întreg Universul tău se învârte în jurul unui singur om. EL.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

2 Comments

Leave Your Comment