Și m-am mutat în casă nouă

Și m-am mutat în casă nouă

Mai închid ochii uneori şi încerc să-mi amintesc o zi urâtă de ianuarie.. Era frig, dar ploaia a început abia când l-am cunoscut pe EL. Încă încerc să-mi amintesc ce-am făcut în acea zi.. Mi-amintesc gustul amar al cafelei de dimineaţă şi emoţiile pe care le aveam. Era o zi importantă, dar n-aveam să ştiu că în acea zi îl voi întâlni pe EL. Senzaţia că îl cunosc de o viaţă nu a lipsit, deşi îl cunoşteam doar de câteva minute..

Şi, da, încă eram oarbă sau nu voiam să văd, până într-o zi. O zi târzie, în care mi-am auzit gândurile: EL. Acum îmi pregătesc bagajul, mă mut între 4 pereţi, unde deja mă simt în siguranţă, fără să fi căutat asta.

Într-un fel, cred că viaţa m-a pregătit pentru marea mutare. M-a pregătit să ştiu cum să primesc tot ce am cerut, dar pentru care nu eram în stare să ofer mare lucru.

Casa nouaMi-am construit o lume întreagă, ziduri înalte şi fortăreţe, dar imaginea lui îmi spulberă toate buncărele de siguranţă. Mi-a schimbat toate regulile, principiile după care îmi urmam cursul vieţii. Poate că mi-a intrat în suflet încă din ziua aceea, pe nesimţite, fără să îmi ceară permisiunea. Şi mi-a spus imediat, mi-a cerut tot ce îmi doresc acum, dar învăţaserăm să refuz orice mi-ar putea disturba liniştea cu care mă obişnuisem de prea multă vreme. Dar într-un mod straniu, îmi oferă linişte. Atât de multă linişte, încât nu mă mai simt stană de piatră.

I-am spus să-mi păstreze o cameră doar pentru mine, căci de azi mă mut în casă nouă. Într-o casă în care nu mai ieşim la drum, decât în doi.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment