Și iubirea naște monștri..

Și iubirea naște monștri..

Spunem despre iubire numai cuvinte de laudă, o căutăm cu disperare, visăm cu ochii deschiși la sentimentul suprem, se scriu cărți, unii mor din iubire, dar despre cealaltă față a dragostei cine vorbește?

Iubirea este un sentiment cu două fețe, uneori te poartă pe cele mai înalte culmi, îți flutură fericirea pe la nas și apoi te trântește fără să știi dacă vei mai fi vreodată întreg! Și da, este cel mai puternic sentiment, pentru că așa cum te face să te simți viu, într-o clipă scoate la suprafață și cel mai ascuns monstru din tine. Slăbiciunile și defectele pe care te-ai străduit cu atâta ardoare să le ții doar pentru tine ies la iveală, făcând și cel mai sigur om să se simtă nesigur, pe cel mai puternic, slab, pe cel mai frumos, urât..

Cat suferi din dragosteIubirea te mângâie, te alină, dar în aceeași măsură îți lasă cicatrici pe care va trebui să le porți toată viața. Iubirea dă viață la monștri precum gelozia, ura, frustrarea, încât nici nu mai știi cine ești. Vei simți gustul amar al dezamăgirii în fiecare dimineață, trăsăturile pe care cândva le vedeai frumoase, acum vor fi hidoase.

Iubirea nu înseamnă doar culoare și zâmbet pe buze, iubirea poate fi morbidă, îndreptându-ți sufletul spre agonie.. Și cine spune că nu a simțit asta niciodată ori este ipocrit, ori cineva i-a turnat noroc peste limită!

Când iubești te alegi cu una din două: ori te simți mai bun, ori devii ultimul om de pe pământ! Și mă gândesc când vei ajunge să te simți ultimul om de pământ, oare vei mai fi vreodată la fel?

Dacă ți-a plăcut acest articol, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment