Și bărbații sunt materialiști – Și par mai răi decât femeile

Și bărbații sunt materialiști – Și par mai răi decât femeile

Femeile sunt materialiste și vă spun eu, femeie fiind. Aș spune mai degrabă că suntem oportuniste decât materialiste și vorbesc despre majoritatea femeilor, nu despre acel procent care țintește doar portofelul unui bărbat.

Pe femei parcă le înțeleg, uneori pun materialismul pe seama adn-ului, am fost construite să ne dorim bărbați puternici din toate punctele de vedere, însă când vine vorba despre bărbații materialiști, mă bușește râsu’-plânsu’, pentru că e o comedie proastă.

Ce înseamnă să fii materialist/ă?

Cine nu recunoaște că are o doză minimă de materialism consider că se minte singur. Să fim sinceri, cui nu-i plac cadourile? Sau cui nu-i plac cadourile mai scumpe? În fond, nu contează neapărat suma pe care o plătești pentru un cadou, cât sentimentul că există cineva care s-a străduit ceva mai mult pentru a-ți face pe plac. În privința femeilor, există femei tute, care se lipesc de prima vitrină din mall și încep să se scălămbăie la o geantă cu cea mai mare nesimțire și există femei subtile, ceva mai inteligente, care știu să acționeze altfel. De prima variantă, fugi mâncând pământul, prostia este mai gravă decât oricare alt gând ascuns.

Barbat materialistRevenind la bărbați, căci despre ei este vorba, materialismul lor este puțin mai diferit, ei caută confortul financiar pe termen lung, spre deosebire de femei care se bucură de o geantă, o vacanță sau cine știe ce alte mizerii. Există bărbați care, deși au o situație financiară bună, preferă femei independente, cu părinți bogați sau cine știe ce funcții doar din dorința de a avea viitorul asigurat, pentru atunci când lucrurile nu-i mai merg atât de bine. Dar ce te faci când dai peste un bărbat materialist și prost? Spuneam și în cazul femeilor că nu este foarte greu să obții foloase materiale, însă pentru asta ai nevoie de puțină inteligență.

Din punctul meu de vedere, mi se pare degradant, penibil și de râsul lumii ca un bărbat să uite ce statut are în societate și să fie atât de materialist.

Eu recunosc, sunt materialistă. Sunt materialistă pentru că îmi doresc să am alături un bărbat care să fie cel puțin la același nivel cu mine, care să-și permită să-și plătească singur partea lui de vacanță și așa mai departe. Și dacă în basme am învățat că prințul își face femeia prințesă, zic că ar trebui să respectăm tradiția!

Domnilor, vă recomand să rămâneți la stadiul de bărbați, nu vă mai transformați în „păpuși masculine”!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment