Shakira – Noul consilier al președintelui SUA, Barack Obama?

Se pare că micuţa Shakira tocmai s-a ales cu un job la Casa Alba!

Preşedintele SUA, Barack Obama a numit-o pe cântăreaţa columbiană consilier pe problemele de educaţie ale minorităţii hispanice din SUA.

Shakira a declarat : “Este o mare onoare pentru mine. Mă bucur că experienţa mea filantropică poate fi utilă şi că vocea mea va putea amplifica mesajul preşedintelui. Tinerii latino sunt grupul care înregistrează cea mai rapidă creştere din America, iar mulţi dintre ei sunt săraci. Din experienţa mea, ştiu că numai educaţia este calea de ieşire din sărăcie”.

Preşedintele Obama a declarat că este fanul artistei, distinsă cu două premii Grammy. În ianuarie 2009, aceasta a fost chiar invitată să cânte la ceremonia de investire în funcţie a preşedintelui Barack Obama.

Să sperăm că Shakira va avea acelaşi succes şi în politică, precum a avut/are în cariera sa de cântăreaţă.

TIPS: Shakira a declarat că știe dacă o piesă va avea succes în funcție de cum își mișcă șoldurile. Oare va proceda la fel și în cariera politică??

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment