Sfaturi pentru gene perfecte – Află cum poți avea gene frumoase

Sfaturi pentru gene perfecte – Află cum poți avea gene frumoase

Genele lungi și dese sunt secretul unei priviri dramatice, dar sexy. Și pentru asta nu ai nevoie de gene false, dacă urmezi sfaturile de mai jos.

Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea gene frumoase:

1. Ondulatorul de gene: deși adesea criticat, ondulatorul de gene nu este un instrument de tortură dacă este ales cel potrivit. Se recomandă ondulatoarele cu cleștișori din silicon și nu cei metalici. Genele se ondulează întotdeauna înainte de a aplica mascara, pentru că altfel devin casante și riști să le rupi. Genele se ondulează de la baza lor, prin presare de 3-5 secunde.

2. Mascara rezistent la apă: deși multe femei îl preferă waterproof mascara nu este recomandat pentru că fac genele casante, dar mai ales se pot deteriora pentru că este greu de îndepărtat. Dacă preferi tipul acesta de mascara, optează pentru un demachiant pe bază de ulei, pe care îl folosești prin presare, nu frecare.

3. Două tipuri de mascara: este un truc foarte eficient dacă îți dorești gene lungi și dese. Optează pentru un rimel pentru volum și unul pentru alungire. Aplică prima dată pe cel pentru alungire, apoi pe cel pentru volum.

Gene mai lungi4. Peria rimelului: peria este cea care îți spune cum vor arăta genele tale. O perie mare și deasă înseamnă că îți face genele să aibă mai mult volum și să pară mai dese.

5. Aplicare în zig-zag: specialiștii în make-up recomandă aplicarea de la baza genelor în zig-zag, astfel fiecare geană va fi bine rimelată.

6. Tratamentul genelor: nu doar un make-up corect îți asigură niște gene frumoase, ci și îngrijirea corespunzătoare. Aplică seara după demachiere puțin ulei de ricin sau vitamina E uleioasă cu ajutorul unei perii de gene.

Tu cum îți îngrijești genele?

Dacă ți-a plăcut acest articol, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook, pentru a rămâne la curent cu informațiile oferite de noi. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment