Sfaturi pentru femei – Cum sa-ti condimentezi relatia

Sfaturi pentru femei – Cum sa-ti condimentezi relatia

O viata in doi implinita poate insemna bunastare in cuplu, romantism, pasiune sau chiar relaxare. Este foarte important sa stii ca si tu esti responsabila pentru cum decurge relatia voastra, motiv pentru care mai jos ai cateva sfaturi despre ceea ce ai putea sa faci chiar tu:

1. Preludiul: nimeni nu trebuie sa va grabeasca si stim ca de multe ori barbatii isi doresc sa ajunga la punctul culminant cat mai repede, insa chiar si asa, nu ar spune niciunul NU la cateva tachinari din partea ta.

2. Locatia: din cand in cand alege si alte locuri decat dormitorul, desi este cel mai comod. Surprinde-l cand face dus si incita-l putin. Puteti continua mai departe in dormitor.

3. Cum te misti: miscarile nu trebuie sa fie doar de du-te vino, te poti juca si tu facand miscari circulare si apoi tu esti cea care poate controla totul.

4. Spune-i ce-ti doresti: desi poate fi dificil la inceput, odata ce ai reusit sa te dezlantui, cu siguranta  nu vei mai putea renunta la asta.

5. Faceti dus cu lumina stinsa: sa va descoperiti trupurile intr-un astfel de mediu poate fi chiar interesant. Dusul in doi este cel mai bun preludiu!

6. Dimineata: este adevarat ca poate preferi sa te speli pe fata, dinti si sa faci un dus inainte, insa incearca macar o data sa va treziti direct in actiune. Iti garantam ca vei zambi toata ziua.

7. Plaja: tachineaza-l cand sunteti pe plaja, il vei face sa se gandeasca numai la tine. Daca sunteti mai nonconformisti, cautati un loc mai retras si va puteti dezlantui.

8. Masina: uneori este bine sa mai incercati si bancheta din spate. Du-te tu prima in spate fara sa ii spui de ce, scapa de haine si invita-l langa tine. Nu va spune Nu.

9. Entuziasm: incearca sa-i arati ca iti place ceea ce faceti impreuna, il vei stimula sa continue si sa va bucurati de moment.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment