Sfaturi pentru culturism sau bodybuilding cu Marius Gheorghiaș

Sfaturi pentru culturism sau bodybuilding cu Marius Gheorghiaș

Pentru că bunul meu prieten, Marius, face bodybuilding de aproximativ 7 ani și am văzut transformarea lui, i-am cerut câteva sfaturi pentru cei care vor să adopte un stil de viață sănătos, dar mai ales care vor să acumuleze masă musculară.

Iată ce ne spune Marius:

Mulţi nu văd în asta un sport, ci mai degrabă consideră că este o metodă de a te face „mare”, devenind astfel un oarecare aspirator de femei. Mai întâi să definim cuvântul „culturism” : culturismul este sportul dedicat dezvoltării musculaturii printr-o combinație de antrenamente cu greutăți, mărirea numărului de calorii consumate și odihnă.

Culturismul este cu siguranță un sport dificil pe care puţină lume reușește să-l urmeze peste ani. E drept că în primii ani te dărâmă complet, te oboseşte şi îţi mai lasă doar puţin timp și energie cât să mergi cu capul plecat până la muncă sau acasă. Primul an este critic, pentru că mereu există tendinţa aceea de a renunţa ..

Culturism Marius GheorghiasSfatul meu este să mergeți cu un prieten la început pentru a vă încuraja unul pe celălalt, dar mai ales pentru a vă ambiționa pentru un antrenament din ce în ce mai dificil. Lucrul cel mai dificil este să intri în sala de forță, după care vă asigur că devine o pasiune, în cel mult doi ani se văd deja rezultatele, începe să-ți placă felul în care arăți și abia atunci vei realiza că ai luat microbul culturismului, microb care te va face să te simți vinovat când sari peste o zi de antrenament.

Eu fac acest sport de 7 ani şi pot spune că am văzut multe generaţii de copii care au crescut în sală şi care au abandonat destul de uşor. Din 100 persoane care vin, doar 20 tind să rămână în sală mai mult de 1 an. Restul vin doar în vacanţa de vară, când vor să plece şi ei la mare, fac 2 luni de sală și consideră că este suficient.

Pentru a face acest sport, trebuie să vă încărcați cu energie, dar mai ales cu motivație! Fără motivație, vă asigur că renunțați rapid. Și nu uitați de odihnă și o alimentație pe măsură!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment