Sfaturi pentru bărbați – Cum să vă îmbrăcați corect

Sfaturi pentru bărbați – Cum să vă îmbrăcați corect

Primul lucru de care trebuie să țineți cont atunci când vă alegeți o ținută este că trebuie să vi se potrivească fără niciun efort. Majoritatea bărbaților își aleg piesele vestimentare prea mari. Hainele trebuie să vă vină perfect, fără să vă strângă, astfel încât să pară că vă îmbrățișează.

O ținută prost aleasă vă va face să arătați rău, însă cea mai mare greșeală pe care o puteți face este să alegeți haine care au marca prea mare: veți arăta precum un panou care merge pe jos.

 

 

 

 

 

 

 

 

Să te etalezi cu un brand cunoscut nu este tocmai cea mai bună alegere, mai ales dacă ai un logo mai mare de 1-2 cm. Alege tricourile clasice, cu decolteu în V sau polo. În ceea ce privește jeansii alege o pereche simpli, fără să fie accesorizați, care să ți se potrivească perfect. Încălțămintea este un alt aspect important: pantofii sport se poartă doar la sală și atunci când alergi în parc. Evită să porți adidași în ținuta de zi cu zi și dacă totuși îi preferi, alege o pereche casual, fără să i se vadă marca.

O cămașă neagră și una albă sunt două piese vestimentare de nelipsit din garderoba oricărui bărbat, la care poți să adaugi un cardigan clasic sau o jachetă retro.

 

 

 

 

 

 

 

 

Încă un lucru important este aspectul tău fizic: optează pentru un bărbierit perfect, însă dacă îți place să porți barbă ai grijă să fie îngrijită corespunzător. Nimic nu este mai dizgrațios decât o barbă neîngrijită.

Detaliile sunt și ele foarte importante: fie că vorbim despre un buzunar pătrat, despre o eșarfă sau accesorii. În privința asta ai o regulă de aur: Less is more. Nu exagera cu accesoriile pentru că riști să obții un kitch din ținuta ta. Ține minte că la o ținută casual poți purta ceasuri cu cadran rotund sau dreptunghiular, dar curea din pielea. Ceasurile cu o curea metalică se poartă numai la costumul business.

TIPS: Nu purta o curea neagră la pantaloni albi niciodată.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment