Sentimentele si statusurile – De ce ne ascundem sub cuvinte celebre

Sentimentele si statusurile – De ce ne ascundem sub cuvinte celebre?

Oare Shakespeare se gandea vreodata ca toate citatele lui vor fi postate pe Facebook, dorindu-se un apropo subtil catre o anume persoana? Oare noi nu avem curaj sa ne exprimam sentimentele direct celui caruia i te adresezi?

In fiecare zi, vad tot mai multe citate celebre indreptate catre o anumita directie, dar care salveaza o „scuza” sub pretextul unui nume cunoscut. Nu ar fi mai demn sa il/o suni si sa-i spui ceea ce simti? Tu nu ti-ai dori sa auzi cuvinte decat sa citesti versuri sau sa asculti melodii? Asuma-ti riscul de a fi refuzat sau de a ti se da un alt raspuns decat cel la care te-ai fi asteptat, dar ramai multumit de ceea ce ai facut si nu frustrat de ceea ce ai fi putut sa faci!

Si daca vrei sa faci pe cineva sa-i para rau ca te-a pierdut, nu-ti plange de mila pe Facebook, sa vada atatea personaje! Este suficient sa-i spui doar lui/ei cu ce a gresit si atat.

Lucrurile nu se spala in public, cu atat mai putin pe Facebook! Dragii mei, incercati sa va pastrati eleganta si demnitatea si nu permiteti unei retele de socializare sa va disturbe IQ-ul.

Sa-ti faci scenarii cum si cu ce sa mai dai in ceilalti, dar totodata sa te ascunzi dupa deget, pardon Facebook, nu te face mai deosebit cu nimic, din contra, te arunci in aceeasi turma de oi!

Nu uita ca ai dreptul la propria ta opinie, sa fii original e mai cool decat copy-paste!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment