Semnificația inelelor pe fiecare dintre degete

inele

Când ne alegem bijuterii și accesorii, putem dezvălui o multitudine de informații despre personalitatea noastră. Totuși, ce este mai important și esențial în acest sens este cum porți aceste piese. Degetele pe care se poartă inelele pot dezvălui multe despre ce tip de persoană ești și ce caracter ai. Uite care este semnificația inelelor pe fiecare dintre degete:

1. Inelele purtate pe degetul mare
În Grecia Antică, degetul mare era asociat cu demnitatea masculină și cu prezervarea puterii bărbătești. Acesta era motivul principal pentru care se purta inelul pe degetul mare. În zilele noastre, se spune că cei care poartă inelul pe degetul mare sunt persoane care încearcă să fie sigure pe sine în orice situație. Această caracterizare se aplică bărbaților. În ceea ce privește femeile, purtarea inelului pe degetul mare ar putea semnala faptul că au unele caracteristici masculine, cum ar fi persistența și încăpățânarea.
Pe de altă parte, ar putea semnala nesiguranță sau nemulțumire în ceea ce privește aspectele intime ale vieții.
Corelând cu yin și yang, semnificația inelelor purtate pe degetul mare drept este reprezentată de dorința de a ne impune voința și dorințele în fața celorlalți, pe când inelul pe degetul mare stâng e caracterizat de o natură flexibilă a unei persoane și de abilitatea de a se supune voinței celorlalți cu ușurință.

2. Inelele purtate pe degetul arătător
Inelele purtate pe degetul arătător, purtate în special la mâna dreaptă, demonstrează dorința de putere. Acestea sunt, de asemenea, un simbol al unor trăsături de caracter precum discreția. În ceea ce privește semnificația inelelor purtate la mâna stângă, putem vorbi despre simboluri precum dorința de a încerca să pari ceea ce nu ești, megalomanie și inclinația către isterie. Abilitatea de a conduce este tot o caracteristică a degetului arătător.
Corelarea cu yin și yang se face în acest caz astfel: inelul purtat pe degetul arătător yin simbolizează dorința de a conduce, pe când cel purtat pe degetul yang semnifică faptul că ești pregătit să accepți îndrumarea altora. În ceea ce privește asocierea astrologică, merge mână în mână cu Jupiter, care simbolizează putere și autoritate.


inele3. Inelele purtate pe degetul mijlociu

Degetul mijlociu este locul perfect pentru a purta un inel cu care vrei să te lauzi. Mulți psihologi consideră că în aceste cazuri cea care poartă inelul vrea să se laude atât cu bijuteria sa, cât și cu ea ca persoană.
Cu cât este mai eficient inelul, cu atât vrei mai mult să-i convingi pe cei din jurul tău că ești irezistibilă. Credința în destin și în magie poate fi exprimată prin purtarea inelelor pe degetul mijlociu.
Se spune de asemenea că, în acest caz, purtarea inelului pe degetul mijlociu yin scoate în evidență abilitatea de a lua decizii singur și de a face diferența între bine și rău, pe când degetul mijlociu yang este caracterizat prin inclinația de a căuta îndrumarea altora.
Datorită localizării sale centrale, degetul mijlociu este adesea asociat cu o balanță, care este simbolic conectată cu Saturn.

4. Inelele purtate pe degetul inelar
După cum știți deja, semnificația inelelor purtate pe inelar evidențiază statutul familiei sau al unei doamne. Conform credinței vechilor egipteni, există un nerv care pornește din inelar, până în inimă, de aici și tradiția de a purta verigheta pe inelar. Acele doamne care nu sunt căsătorite și totuși poartă inele pe degetul inelar demonstrează că în subconștient vor să-și schimbe statutul cât mai curând posibil, în același timp încercând să-i convingă pe cei din jurul lor că sunt bine. Acestea dau dovadă de romantism și de caracterul visător al lor.
Inelul purtat pe degetul inelar al mâinii stângi are conotații negative, fiind alegerea văduvelor și a femeilor divorțate.
Acest deget este asociat simbolic cu Luna.

5. Inelele purtate pe degetul mic
Acesta este semnul caracteristic pentru oamenii extraordinari. Este simbolul unui caracter artistic și creativ, având calități precum elocvență și putere de convingere. Inelele purtate pe degetul mic dau, de asemenea, semne de viclenie și de inventivitate. Se crede și că cei care poartă astfel inelul știu să se poarte cu persoanele dificile.
Inelul de pe degetul mic yin exprimă abilități precum sociabilitatea, care este folosită frecvent atunci când vrei să obții ceva de la oameni. În ceea ce privește degetul mic yang, abilitățile de a fi condus cu ușurință și de a asculta tot ce spun ceilalți pot fi observate. Degetul mic este cel mai des asociat cu planeta Mercur.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment