Semne ca vrea sa va sarutati – Afla cand il poti saruta fara sa te refuze

Semne ca vrea sa va sarutati – Afla cand il poti saruta fara sa te refuze

Primul sarut cu cineva este intotdeauna plin de emotie, de intrebari, dar mai ales exista teama de a fi refuzat, moment destul de penibil.

Semnele sunt destul de usor de recunoscut, motiv pentru care nu ar trebui sa dai gres.

1. Privirea: daca privirea ii este tintita asupra buzelor tale este semn ca le studiaza si ca si-ar dori sa te sarute.

2. Apropierea: daca va apropiati unul de celalalt inseamna ca amandoi va doriti sarutul, insa exista si posibilitatea ca unul dintre voi sa faca apropierea. Daca celalalt nu da inapoi inseamna ca ai liber sa treci la actiune.

3. Contact fizic: daca deja va tineti in brate sau va tineti de mana, in orice caz, daca exista deja un contact fizic intre voi, inseamna ca sunteti pregatiti sa va sarutati fara nicio problema.

4. Daca se aseaza brusc in fata ta inseamna ca momentul urmeaza sa fie implinit. Cand partenerul tau se aseaza in fata ta si ai toate celelalte puncte de mai sus bifate este o certitudine ca urmeaza sa va sarutati.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment