Semne că urmează să-ți înșeli partenerul – Află care sunt acestea

Semne că urmează să-ți înșeli partenerul – Află care sunt acestea

Într-o eră a tehnologiei foarte avansate, să înșeli devine din ce în ce mai ușor și la îndemâna oricui. Există posibilitatea să fii deja pe acest drum, dar să nu-ți dai seama care sunt semnele de alarmă.

Alinarea pe internet devine din ce în ce mai abordată de persoane de toate vârstele, fără să fie conștienți că de la o simplă prietenie se poate ajunge la infidelitate emoțională.

Iată care sunt semnele cele mai frecvente:

1. Lipsa comunicării cu partenerul tău: dacă totul se rezumă la discuții legate despre probleme cotidiene, înseamnă că ceva este în neregulă cu voi, cu atât mai mult dacă abia aștepți să-i povestești trăirile tale interioare noului tău amic.

Semne ca il vei insela2. Când îți aștepți noul amic să apară online: poate că încă nu-ți dai seama, dar dacă ești cu ochii pe rețelele de socializare din dorința de a vorbi mai repede cu el/ea și te cuprinde o tristețe când nu apare, probabil că deja relația voastră de amiciție are o altă semnificație pentru tine.

3. Flirt: când discuțiile voastre capătă un alt sens, când apare o atracție care nu ar trebui să fie acolo, deja te poți gândi că înșeli emoțional.

4. Comparația: pe măsură ce discuțiile voastre iau amploare, vei începe să crezi că noul tău amic are calități pe care nu le mai găsești la partenerul tău. Ți se va părea mai romantic, mai puțin egoist, mai sensibil, mai interesat de ceea ce se întâmplă cu tine.

5. Te simți vinovată: în ultimă instanță, vei începe să simți o doză de vinovăție, vei șterge e-mailurile, conversațiile, fotografiile. Este modul prin care inconștient tu accepți că îți place mai mult noul tău amic.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment