Semne că ţi-ai întâlnit jumătatea

Semne că ţi-ai întâlnit jumătatea

Ştim cât de mult ţi-ar plăcea să afli de dinainte care va fi viitorul vostru, însă este puţin cam dificil spre imposibil să preconizezi asta, motiv pentru care te sfătuim să iei în calcul câteva semne, care îţi pot spune cel puţin dacă sunteţi sau nu compatibili:

Începutul: cunoaşterea. Dacă aveţi parte de acele lungi discuţii şi nu vă plictisiţi unul de celălalt, ba mai mult, habar nu aveţi că timpul trece atât de repede pe lângă voi, înseamnă că există deja un prim semn că poate fi jumătatea ta.

Începeţi să vă purtaţi de grijă unul celuilalt: fiecare dintre voi aveţi activităţi diferite, dacă începeţi să arătaţi interes unul faţă de celălalt, e un semn că vă pasă, lucru esenţial într-o relaţie sănătoasă.

Încrederea: se câştigă atât de greu şi se poate pierde într-o clipă. Totuşi, dacă simţi că ai încredere deplină în el, deşi sunteţi la început şi încă nu ai dovezi clare că poţi face asta, înseamnă că aveţi şanse mari ca relaţia să funcţioneze.

Cu ochii pe telefon: fie telefon, fie alte mijloace de comunicare. Dacă aştepţi cu sufletul la gură să-ţi sune telefonul şi să nu fie altcineva decât el, te poţi gândi că suferi de „îndrăgosteală”.

Planuri: după ce aţi trecut de perioada aceea de discuţii interminabile, în care voiaţi să aflaţi totul unul despre celălalt, încep să apară planurile de viitor. Dacă amândoi începeţi să vă faceţi planuri împreună, înseamnă că relația de cuplu este pe drumul cel bun.

Tu cum ştii dacă el este jumătatea ta?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment