Semne că te întâlneşti cu o femeie matură

femeie matura

Cum ştii că ea este matură

A avea o femei matură lângă tine nu înseamnă că este trecută de vârsta a treia sau, mai rău, că este plictisitoare. Nu întotdeauna maturitatea se calculează prin vârstă. A fi matur înseamnă să ai curaj, dar să nu fii rebel, să asculţi, dar să nu fii uşor de influenţat. O femeie matură înţelege, apreciază, este empatică şi nu caută cu disperare atenţie. Maturitate înseamnă înţelepciune, iar înţelepciunea o ai sau nu.
Eu ţi-am pregătit o listă cu indicii care dau de gol o femeia matură. Dacă o regăseşti în lista mea, atunci respect-o, iubeşte-o şi nu îi da drumul, pentru că asemenea ei sunt puţine.

femeie maturaSemne că ea este matură, iar tu norocos

1. Nu interpretează fiecare cuvânt al tău. Poţi să fii sincer, fără să-ţi fie teamă că ai spus ceva greşit.
2. Nu cântăreşte dragostea ta prin cadouri, aşa că nu se aşteaptă la lucruri scumpe. Se bucură de orice atenţie, indiferent de valoarea ei.
3. Preferă să fie în braţele tale, decât în braţe cu orgoliul. Recunoaşte când a greşit şi nu caută scuze. Îşi cere iertare şi se simte bine făcând asta.
4. Nu se aşteaptă ca tu să plăteşti totul. Voi doi sunteţi o echipă.
5. Are încredere în ea şi nu te stresează cu întrebări precum „sigur mă iubeşti? Nu vei înceta vreodată să mă iubeşti, nu?”, „crezi că sunt sufletul tău pereche?”,”de ce nu mi-ai spus aseară noapte bună?”.
6. Înţelege că ea nu va fi întotdeauna pe primul loc. Chiar dacă are dureri menstruale, nu se aşteaptă ca tu să pleci de la serviciu să stai cu ea.
7. Atunci când sunteţi certaţi, nu caută să te enerveze şi mai mult.
8. Nu este geloasă pe faptul că ieşi cu prietenii.
9. O femeie matură nu înşală. Dacă lucrurile nu merg bine, va încheia ea totul.
10. Apreciază hobby-urile tale şi te va asculta cu interes atunci când vorbeşti despre ele.
11. Nu te va obliga să faci ceva ce nu-ţi place. Nu te va lua la shopping sau nu te va şantaja să mergi la reuniunile de familie dacă nu te simţi confortabil.
12. Nu îţi bănuieşte fiecare mişcare, are încredere în tine.
13. Nu contează locul sau ce faceţi. Doar să fiţi împreună este de ajuns. Îndrăgeşte fiecare clipă şi nu trebuie să fii stresat să te gândeşti ce faceţi mâine. Atunci când ieşiţi împreună, ieşiţi pentru voi doi, nu pentru pozele de Facebook.
14. Este fascinată de ceea ce faci.
15. Nu dramatizează şi nu face pe victima pentru a câştiga.
16. Nu judecă.
17. Înţelege termenul de „intimitate”.
18. Nu este egocentristă.
19. Lumea ei nu se va învârte numai în jurul tau. Are şi ea pasiunile ei.
20. Înţelege ce înseamnă să fii bărbat şi că uneori îţi vor fugi ochii. Nu este ipocrită, că doar şi ea se mai uită, nu?

Sursă foto: www.wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment