Semne că te înșală – Află cum îți dai seama dacă te înșală

 

De regulă, instinctul este cel care trage semnale de alarmă în cazul unor relații extraconjugale, fiind mai dezvoltat în cazul femeilor. Cu toate astea, un individ care nu știe să-și stăpânească foarte bine emoțiile, se va da de gol.

1. Prima greșeală este legată de atenție: atunci când partenerul tău înșală, va fi mai atent la nevoile tale decât în mod normal, pentru că simte o doză de vinovăție.

2. Comportamentul lui/ei îți dă de gândit. Dacă instinctul îți spune că există ceva în neregulă nu te minți singur/ă și deschide bine ochii.

3. Partenerul tău începe să vorbească despre încheierea relației: „Ce s-ar întâmpla dacă relația asta ar lua sfârșit? Ce-ai spune dacă ne-am despărți?”. Dacă începe să vadă un viitor negativ în ceea ce vă privește, poate însemna că are pe cineva la care să se ducă.

4. Partenerul tău este cel care inițiază discuții sau certuri: poate fi un mod inconștient de a încheia relația în care nu se mai simte bine.

5. A devenit rece față de tine. Dacă atunci când vă petreceți timp împreună nu se mai simte comfortabil și se bucură când tu pleci, înseamnă că trebuie să-ți pui un semn de întrebare.

6. Nu arată interes față de viitorul vostru.

7. Nu îți mai face complimente, nu-ți mai spune că te iubește.

8. Evită relațiile intime cu tine.

9. Se confruntă cu un somn neliniștit,

10. Devine ofensat dacă îi adresezi întrebări normale și va fi curios de ce îi ceri explicații, simțindu-se vinovat/ă.

11. Începe să te acuze pe tine că înșeli și să te suspecteze de tot ceea ce face el/ea.

12. Își ascunde telefonul, îi pune parolă, îl dă pe silent sau nu răspunde de fiecare dată când sună.

13. Evită să deschidă mail-ul în fața ta sau rețelele de socializare.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment