Semne ca relatia ta nu este pe drumul cel bun – Afla cum iti dai seama ca se va sfarsi

Semne ca relatia ta nu este pe drumul cel bun – Afla cum iti dai seama ca se va sfarsi

Sfarsitul unei relatii da semne cu mult inainte ca voi sa realizati si sa acceptati ca lucrurile nu mai merg la fel de bine in doi. Problema este atunci cand cel putin unul dintre voi incepe sa vada aceste lucruri: ce faci? Incerci sa indrepti lucrurile, te agiti de unul singur sau accepti finalul?

Primul semn este separarea: daca unul dintre voi prefera sa faca orice altceva decat sa petreceti timp impreuna este clar ca placerile lui sunt altele. Daca este un fapt care se intampla rar, nu trebuie sa dramatizati, escapadele sunt normale si uneori chiar benefice.

Fiecare pe cont propriu: in momentul in care un cuplu nu mai functioneaza ca o echipa, iar activitatile sunt separate este clar ca sfarsitul se apropie.

Refuzul celuilalt: pana la sfarsitul propriu-zis se poate ca unul din parteneri sa-si dea seama ca lucrurile dintre voi au luat-o usor razna si sa-si doreasca sa incerce sa schimbe situatia, insa daca celalalt refuza, mai bine incheiati cat mai repede.

Comunicarea: se spune ca fara comunicare o relatie nu are sanse prea mari de supravietuire. Daca ati ajuns sa discutati doar despre copil, cine il duce la scoala sau cine cumpara paine, lucrurile nu stau tocmai bine. Converstatiile intime nu trebuie sa lipseasca din relatia de cuplu.

Compromisuri: de regula, cand exista iubire reciproca, fiecare partener isi ia rolul in serios de a-i satisface nevoile celuilalt, insa cand unul dintre voi devine egoist si nu mai este atent la celalalt va puteti pune un semn de intrebare.

Lipsa de respect: este cel mai murdar lucru care se poate intampla in viata de cuplu, de fiecare data cand te gandesti sa jignesti, aminteste-ti ca odinioara ai iubit acea persoana. Daca nu mai ai aceleasi sentimente care v-au unit, pastreaza-ti demnitatea si incheie relatia frumos.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment