Semne că nu ți-ai ales partenerul potrivit – Cum știi dacă nu sunteți potriviți

Semne că nu ți-ai ales partenerul potrivit – Cum știi dacă nu sunteți potriviți

Entuziasmul unei noi relații te poate face să nu vezi dacă sunteți sau nu compatibili și nu de multe ori ajungi să fii dezamăgit. Dacă ai îndoieli cu privire la compatibilitatea cu partenerul, ascultă-ți instinctul și fă o analiză asupra viitorului relației voastre.

1. Nu există comunicare: dacă simți că nu aveți subiecte în comun și nu puteți comunica, poate că ar trebui să iei în calcul că nu vă potriviți.

2. Simți că nu poți fi tu însuți: când ești lângă persoana potrivită nu trebuie să faci niciun efort pentru a-i fi pe plac. Amândoi trebuie să fiți sinceri unul cu celălalt, fără să existe teama că l-ai putea supăra dacă îi spui anumite lucruri.

Not Alone but Lonely3. Lucrurile în comun: un cuplu sănătos trebuie să aibă activități, hobby-uri sau gusturi în comun, altfel riscați să aveți probleme de compatibilitate.

4. Lipsa de respect: dacă nu simți că te respectă, nu face niciun compromis. Respectul este o regulă de bază pentru a avea o relație frumoasă.

5. Ascultă-ți instinctul: nu te minți crezând că poate fi o relație frumoasă dacă ai senzația încă de la început că lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori.

6. Simți că te agasează prezența lui: când un cuplu este potrivit, orele zboară pe lângă voi fără să simțiți, însă atunci când există o problemă, vei avea senzația că te sufoci.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment