Semne ca nu e bun in pat – Afla care sunt semnele

Semne ca nu e bun in pat – Afla care sunt semnele

Exista posibilitatea sa intalnesti cel mai frumos barbat din viata ta, dar sa fie cel mai jalnic amant. Ei bine, daca nu te multumeste doar o papusa masculina, ar trebui sa fii foarte atenta la cateva semne care ti-ar putea spune cat de bun este sau nu in pat.

Daca nu are incredere in el va fi inchis in el, complexat si neincrezator in propriile sale performante sexuale. Exista destui barbati frumosi, dar care nu au incredere in ei absolut deloc.

Barbatul lenes va fi un dezastru in pat. Daca nu face nimic pentru el, poti fi sigura ca in pat te va lasa doar pe tine sa faci totul, iar el va savura fiecare moment. Un barbat lenes este si plictisitor in viata de zi cu zi.

Barbatul laudaros de obicei isi „lauda” slabiciunile si nu neaparat bunele lui calitati de amant. Desi, incearca sa-si laude experientele sexuale, asta nu denota decat esecurile sale.

Barbatul grabit si agresiv este acel barbat care te devoreaza din priviri, care atunci cand purtati o discutie cauta sa te atinga foarte mult. Un astfel de barbat este egoist si nu-i va pasa foarte mult de ceea ce tu ai nevoie in pat. Va termina repede, iar tu nu vei avea parte decat de o partida „iepureasca”.

Barbatul obsedat de filme porno isi va dori sa fie unul dintre protagonistii unui astfel de film, ceea ce va fi oarecum imposibil. Astfel de barbati sunt de regula obsedati sexual si vor avea nevoia sa isi certifice calitatile si prin alt pat decat al tau.

Barbatul tocilar va fi mult prea calculat si va incerca sa faca totul „ca la carte”. Nimic rau in asta, insa vei simti lipsa sentimentelor.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment