Semne că ginecologul tău nu este bun

Pentru o femeie este important ca ginecologul ei să fie un medic bun și să-i ofere încrederea de care nevoie. Există o vorbă: ginecologul și frizerul nu se schimbă așa ușor!

Care sunt semnele că ginecologul tău nu este bun:

1. Nu are competențele necesare:
În mod normal, orice medic ginecolog trebuie să fie competent, doar are o diplomă care nu se obține atât de ușor, însă există atât de multe cazuri în care femeile se plâng că li s-au pus un diagnostic greșit, încât chiar trebuie să fii atentă la competența medicului ales. Dacă ai cel mai mic dubiu, renunță și caută alt medic, mai ales dacă ești însărcinată. Caută păreri pe forumuri, întreabă-ți prietenele și la primul control fii atentă la comportament, cum vorbește și cum îți pune diagnosticul. Un medic ginecolog bun, nu-ți va pune niciodată un diagnostic înainte de a avea toate analizele în mână.

2. Este prea ocupat.
Un medic ginecolog bun este întotdeauna ocupat și ajungi greu la el, însă atunci când ai un sfert de oră numai pentru tine, ai grijă să-ți acorde toată atenția lui. De exemplu, medicul Silviu Iștoc, oferă cartea lui de vizită dacă în timpul unui tratament te simți rău.

3. Dacă nu comunică:
Sunt medici buni care nu mai au răbdarea necesară să comunice, ceea ce înseamnă că nu te avantajează cu nimic. Dacă ești însărcinată, comunicarea cu medicul obstretician este foarte importantă pentru liniștea și sănătatea ta, cât și a bebelușului.

semne-ca-ginecologul-tau-nu-este-bun4. Face comentarii urâte:
Niciodată un medic profesionist nu va face comentarii răutacioase, iar dacă ți se întâmplă așa ceva, renunță imediat la el! Un medic ginecolog nu trebuie să aibă prejudecăți.

5. Nu-ți inspiră încredere:
Majoritatea tinerelor se duc la un medic femeie pentru a se simți mai confortabil, însă nu este un criteriu obligatoriu. Sunt destui medici bărbați care știu cum să te facă să te simți confortabil și liberă în discuție.

6. Îți face avansuri:
Dacă te duci la un medic ginecolog bărbat, consultul se face întotdeauna în prezența asistentei. Dacă te atinge fără mănuși, face comentarii cu privire la aspectul tău fizic sau face orice alt gest deplasat, caută alt medic și eventual fă-i o plângere acestuia la conducere.

Indiferent de motivul pentru care ajungi la medicul ginecolog, bazează-te pe instinctul tău. Trebuie să aveți o legătură medic-pacient, unde tu ești cea care contează. De asemenea, medicul tău trebuie să te ajute să iei decizii, nu să le ia în locul tău.

Tu ai avut vreodată probleme cu medicul ginecolog?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment