Semne că ai standarde prea înalte într-o relație

Nu este nimic în neregulă cu femeile care își doresc să găsească bărbatul perfect, dar daca ai standarde prea înalte, acest proces poate dura mai mult decât te aștepți. Problema este că acele standarde înalte sunt prea înalte, ceea ce va duce la refuzarea multor bărbați și apariția îndoielii că îl vei găsi vreodată pe Făt-Frumos. Nu renunța. Poți să-ți treci în revistă standardele și să iei în considerare coborârea acestora. Uite care sunt semnele că ai standarde prea înalte!

Ai prea multe pe listă
Când te uiți la lista și căsuțele pe care trebuie să le bifeze pentru a fi perfect în percepția ta, simți că sunt pagini întregi de așteptări pe care le ai de la bărbatul perfect? Vrei un bărbat înalt, frumos, cu o carieră de invidiat, care să-și dorească o familie, are prieteni grozavi, părinți care-l susțin, iar lista nu se oprește aici. Limitează-ți lista la cinci aspecte esențiale. Scapă de cele nesemnificative, care nu vor afecta calitatea relației.

Semne-că-ai-standarde-prea-înalte-într-o-relațieStandardele nu se regăsesc și la tine
Privește din nou lista cu standarde. Tu le împlinești pe toate? Dacă nu, nu este chiar corect să ai așteptări de la potențialul partener, pe care tu nu le poți atinge. Încearcă să te gândești din altă perspectivă. Cum ar fi dacă un bărbat s-ar aștepta să ai anumite calități pe care el nu le are? Nu te-ai îndepărta de relația aceea și întreba dacă vor mai exista și alte lucruri unilaterale în relație?

Trebuie să atingă standarde prea înalte din prima zi
Sunteți la prima întâlnire și deja verifici dacă se încadrează în niște standarde prea înalte. Nu vei afla toată povestea sa de viață sau povești despre prietenii săi de la prima întâlnire. Este un proces care durează destul de mult, dar așa descurc lucrurile normal. În acest timp, vei ajunge să-l cunoști mai bine și poate vei renunța la unele așteptări.

Ești o femeie rea
Gândește-te la felul cum îi tratează femeile pe bărbați pe parcursul vieții lor. Acestea se așteaptă să le fie îndeplinite toate dorințele. Felul acesta de relație unilaterală nu va funcționa prea bine pe termen lung și trebuie să te gândești cum ar fi dacă și el te-ar trata pe tine astfel.

Te plângi că ești singură
Te plângi des că ești singură? Acest lucru se întâmplă pentru că nimeni nu reușește să atingă standardele pe care le-ai impus. Trebuie să-ți revizuiești lista, să te uiți bine în oglindă și să te întrebi din nou care sunt standardele.

Prietenii tăi ridică din sprâncene
Când le povestești prietenilor tăi despre standardele tale, cum reacționează? Dau din cap în semn de înțelegere sau ridică din sprâncene la unele așteptări de-ale tale? Dacă e vorba de reacția a doua, este un semn evident că aștepți prea multe de la partenerul ideal. Stai de vorbă cu prietenii tăi despre standardele lor, mai ales cu cei care sunt într-o relație de mult timp. Ai putea să înveți unul-două lucruri, mai ales dacă nu înțelegi de ce nu există un partener potrivit și pentru tine în întreaga lume.

Sursă foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment