Sejur de 7 zile în Insulele Madeira – Paşte 2013

Sejur de 7 zile în Insulele Madeira – Paşte 2013

Insulele Madeira sunt situate la 580 km de Coasta Africană, 860 km de Lisabona şi numai 400 km de Insulele Canare, motiv pentru care considerăm noi că poate fi o destinaţie ideală nu numai pentru sărbătorile Pascale, ci oricând simţiţi nevoia să evadaţi într-un loc cu istorie.

Şi pentru că noi suntem fani Portugalia, am căutat cea mai bună ofertă pentru Sărbătorile Pascale, la numai 645 Euro/persoană în camera dublă, după cum urmează:

01 mai BUCUREŞTI – LISABONA – MADEIRA

Prezentare la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:35 pentru îmbarcare pe zborul Companiei TAP PORTUGAL cu destinaţia Madeira via Lisabona.

Decolare la ora 05:35 cu zborul TP723 şi aterizare la Lisabona la ora locală 08:00. Decolare spre Funchal pe zborul TP1623 la ora 11:00. Sosire Funchal la ora 12:45. După efectuarea formalităţilor, transfer la hotel. Cazare hotel ALTO LIDO 4* FUNCHAL (hotel situat la 5 minute de centru, cu shuttle bus gratuit zilnic).

02 mai MADEIRA – TRADIŢIE şi CULTURĂ
Mic dejun. Tur de oraş de ½ zi cu ghid local. Funchal, capitala Madeirei, este situat într-un golf atractiv, înconjurat de munţi. Prima oprire va fi la Piaţa Locală, unde puteţi vedea produse tradiţionale, inclusiv câteva din florile pentru care Madeira este faimoasă: orhidee, strelitia – ‘’pasărea paradisului’’, etc., coşuri umplute cu fructe tropicale şi legume, suveniruri şi o impresionantă piaţă de peşte. Turul continuă cu o vizită la Fabrica de Broderie, unde puteţi admira frumuseţea broderiilor Madeirene în diferite stadii de design şi creaţie. Urmează o plimbare de-a lungul străzii principale de shopping, cu vizită la Catedrala contruită în secolul XV, un impresionant exemplu de arhitectură portugheză. În încheierea turului, vă invităm la crama „Oliveiras” pentru a degusta faimosul vin de madeira. După prânz, timp liber pentru shopping. Cazare hotel ALTO LIDO 4* FUNCHAL.

03 mai MADEIRA – MONTE şi GRĂDINILE TROPICALE
Mic dejun. Opţional, Excursie de ½ zi cu ghid local la Monte şi Grădinile Tropicale. Telecabina vă va purta într-o excursie pitorească până la Monte unde prima imagine pe care o veţi vedea este cea cu turnurile gemene, faţade ale faimoasei Bisericii (sec. XVIII). În Monte vom vizita Grădinile Tropicale ale Palatului Monte (suprafata 70.000mp), un loc excelent pentru a descoperi colecţia de arbori din întreaga lume. Nu trebuie să  rataţi coborârea cu ‘’Topoganul’’ până în Funchal (nu este inclus preţul). Plimbarea este cu sanii din răchită experimentând astfel trecutul Madeirei, când acesta era unicul mijloc de transport.
După-amiaza, timp liber la dispoziţie. Cazare hotel ALTO LIDO 4* FUNCHAL.

04 mai TURUL DE EST AL INSULEI: „PICO DE ARIEIRO & SANTANA” CU PRÂNZ INCLUS
Mic dejun. Timp liber sau opţional  „ Gustul Madeirei” – Excursie de 1 zi la Pico de Arieiro şi Santana cu ghid local şi prânz inclus. Plecând din Funchal vom vizita pentru început Camacha – cel mai mare centru al industriei de răchită.  La una dintre fabrici unde vom putea cumpăra şi vedea cum se fabrică produsele obişnuite din răchită: coşuri, tăvi, scaune, dar şi obiecte mai putţn obişnuite. Excursia continuă spre Pico de Arieiro, al doilea vârf muntos ca înălţime din Madeira (1818m), unde veţi fi facinaţi de privelişti impresionante şi spre Ribeiro Frio unde vom vizita o păstrăvărie. Vizita continuă cu partea de coasta Faial, dominată de magnificul afloriment de roci care se ridică impresionant din mare, numit “Penha de Aguia”. Ajungând la satul Santana vizităm casele tradiţionale cu acoperiş de stuf, dar şi plantaţiile de viţă de vie de-a lungul drumului. Servirea prânzului (meniu 3 feluri cu băuturi incluse). După praâz, ne întoarcem spre Funchal prin Portela Pass unde vom face un popas pentru a admira golfurile Penha D’Aguia şi Porto da Cruz. Ultimul popas îl facem în Machico, oraşul în care Zarco, cel care a descoperit Madeira, a pus piciorul prima dată. Cazare hotel ALTO LIDO 4* FUNCHAL.

05 mai MADEIRA – SFÂNTA ZI DE PAŞTE – SEARA TRADIŢIONALĂ ESPETADA
Mic dejun. în ziua de Paşte vă propunem o plimbare relaxantă prin pitorescul Funchal împreună cu însoţitorul de grup. Funchalul prinde viaţă noaptea! Seara, opţional „ Seara Tradiţională Espetada cu program folcloric”. Sunteţi invitaţi la un tradiţional restaurant madeiran, unde veţi descoperi nu numai mâncarea tradiţională, ci şi ospitalitatea călduroasă specifică locuitorilor. Atmosfera specială va fi creată de cântareţii de Fado şi grupul folcloric la care vă puteţi alătura. Cina cuprinde vin la sosire, fel principal “Espetada” (frigărui din carne de vită cu ierburi aromatice), salată mixtă, pâine fierbinte de ţară, vin, salată de fructe proaspete, cafea, cognac sau lichior. O să fie o seară pe care o să v-o amintiţi cu plăcere mereu! Cazare hotel ALTO LIDO 4* FUNCHAL.

06 mai TURUL DE VEST AL INSULEI: „VESTUL SALBATIC” – PORTO MONIZ & CAMARA DE LOBOS
Mic dejun. Timp liber sau opţional Excursie de 1 zi la Porto Moniz cu ghid local şi prânz inclus. La o scurtă distanţă de Funchal se află satul pescăresc Camara de Lobos, un sat pitoresc pe care însuşi Sir Winston Churchill l-a pictat vizitând Madeira. Continuăm vizita cu Cabo Girao, un promontoriu imens deasupra oceanului Paúl da Serra, singurul platou al insulei, al doilea din lume ca înălţime (1400 m). Continuăm excursia de-a lungul Coastei de sud către Ribeira Brava şi apoi către Porto Moniz – un mic sat pescăresc faimos pentru piscinele în roci vulcanice, vom descoperi unul din cele mai frumoase puncte ale coastei de nord, un drum construit din roci lângă mare de unde se pot admira cascade uimitoare. Servirea prânzului (meniu 3 feluri cu băuturi incluse). După prânz, continuăm drumul spre Paul da Serra (1500m) cunoscut ca “acoperişul Madeirei”. Întoarcere la Funchal. Cazare hotel ALTO LIDO 4* FUNCHAL.

07 mai MADEIRA  – LISABONA – BUCUREŞTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor. Timp liber la dispoziţie pentru shopping sau vizite pietonale cu însoţitorul de grup. Transfer la aeroportul din Funchal pentru îmbarcare pe zborul Companiei TAP TP1638 cu destinaţia Lisabona. Decolare la ora 18:35 şi aterizare în Lisabona la ora 20:10. La ora 22:45 îmbarcare pe zborul TP722 cu destinaţia Bucureşti. Aterizare la Bucureşti la ora 04:45 a doua zi. Sfârşitul pachetului de servicii.

Tarif: 649 Eur de persoana loc în camera dublă

Servicii incluse:
•    Bilet de avion Bucureşti – Funchal, via Lisabona, Compania TAP PORTUGAL
•    6 nopţi cazare cu mic dejun hotel ALTO LIDO 4* FUNCHAL
•    Tur de oraş Funchal cu ghid local
•    Intrare şi degustare de vin la crama în Funchal
•    Transferuri Aeroport Funchal – Hotel – Aeroport Funchal
•    Însoţitor de grup

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni:
• Ruta 1: Constanţa – Cernavoda – Feteşti – Slobozia
• Ruta 2: Iaşi – Roman – Bacău – Oneşti – Braşov – Câmpina – Ploieşti
• Ruta 3: Sibiu – Rm. Vâlcea – Craiova – Piteşti

Pentru mai multe informaţii despre ofertă, zborul cu avionul sau alte detalii, puteți suna la numărul de telefon 0758.990.033 sau la adresa de e-mail: [email protected] , [email protected].

Tu unde îţi vei petrece sărbătorile de Paşte?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment