Se pare că mâncăm ciocolata Toblerone greșit!

toblerone

Ups, ți-am făcut poftă de ciocolată? În special de Toblerone? Dacă ai de gând să mergi în pauza de masă să-ți cumperi una, trebuie să știi că până acum ai mâncat ciocolata Toblerone greșit, așa cum nu se mănâncă. Da, ai auzit bine! Și până la urmă, câte lucruri nu facem greșit, nu intenționat, dar fără a ști exact cum se utilizează. Cum ar fi paiul și doza de suc. Știai că, de fapt, paiul se introduce prin orificiul sistemului de deschidere al dozei? Sau cutiile cu mâncare chinezească, știai că ele se desfac și se transformă într-o farfurie în toată regula? Astfel încât să poți mânca porția de mâncare comod!

Însă, niciodată nu-i prea târziu să înveți. De fapt, învățăm toată viața despre orice. Așa că azi o să învățăm împreună cum se mănâncă ciocolata Toblerone. Să nu facem risipă, zic.

Pe cât e de bună, pe atât este de enervantă. Cine? Toblerone! Riscăm să ne spargem dinții încercând să mușcăm din ea sau, și mai rău, ne chinuim minute în șir să o rupem pentru a o împărți cu prietenii, colegii sau familia. Pentru că toți vor o bucată de Toblerone.

Cum se mănâncă Toblerone?

Ei bine, secretul a fost scos la lumină. Se pare că nu așa se procedează, ci altfel. Bucățile de ciocolată trebuie apăsate, una câte una, până bucata de ciocolată se transformă în bucățele mici. Simplu și rapid. Posibil ca mulți dintre voi deja să fi știut această metodă. Cu toate astea, sunt și persoane care încă se luptă cu bucățile piramidale de ciocolată.

Acum, tot despre Toblerone aș vrea să te întreb ceva! Știi de ce are o formă atât de ciudată, de… specială? Dacă îl întrebi pe prietenul nostru, Google, îți va oferi prea multe variante încât să le iei în calcul. Însă, una dintre ele spune că forma acesteia a fost inspirată de Munții Mattherhon din Alpi, având și muntele pe cutie.

Alții vor spune că au forma unor piramide, și astfel aceasta să fi fost, de fapt, inspirația. Acum, indiferent care ar fi fost reala inspirație, nouă ne place Toblerone și o vom consuma cu plăcere de fiecare dată, mai ales acum, cu ușurință, după ce am aflat cum o facem bucățele.

Dacă ești fan ciocolată și încă nu ai încercat Toblerone, dar ai citit acest articol, trebuie să o încerci, mai ales că vei porni cu dreptul. Nu-ți vei rupe dinții încercând să rupi o bucățică, vei rupe ciocolata așa cum trebuie, ca un profesionist.

Se pare că Toblerone se află printre ciocolatele care se fac cadou cel mai des. Asta datorită formei speciale dar și a gustului nemaipomenit. Este apreciată atât de femei cât și de bărbați, de copii dar și de adulți. Dacă nu ai oferit până acum o Toblerone, fă-ți curaj și ai să vezi impactul pe care aceasta îl are.

Așadar, tu cum rupi Toblerone? Știai deja de metoda recomandată de specialiștii ciocolatieri sau ai o metodă personală? Dacă ai metoda ta și vrei să o împărtășești și cu alți fani Toblerone, nu ezita să comentezi și să ne povestești experiența ta cu piramidele de ciocolată. Cu celebrele piramide de ciocolată!

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment