Se mai poartă UGG-urile anul acesta?

ugg

Tendințele în modă care readuc UGG-urile la viață

La un moment dat, UGG-urile erau considerate una dintre cele mai noi tendințe în modă printre femei. Dar această tendință a fost înlocuită cu cizmele lungi și cizmele cu tocuri înalte. Însă 2016 a readus la viață cizmele UGG în sezonul primăvară-vară. Iar în sezonul de iarnă cizmele acestea sunt îndrăgite mai ales pentru confortul pe care îl oferă, putând fi purtate cu outfit-uri confortabile și elegante.

Cum poți asorta UGG-urile cu garderoba ta?

De cele mai multe ori, cizmele UGG sunt purtate cu haine casual, cum ar fi blugii și jachetele parka. Dar atunci când vine sezonul rece, te poți gândi cum să asortezi acest tip de încălțăminte și cu paltoane. Poți încerca diferite ținute care se potrivesc cu cizmele acestea, potrivit evenimentului la care vrei să mergi. Dacă vrei să alegi din mai multe modele, culori și lungimi de cizme și ghete, o poți face aici. Mai jos, ți-am pregătit câteva ținute pe care le poți încerca și tu în această iarnă.

Știi deja că puloverele supradimensionate sunt unul dintre obiectele vestimentare care nu ar trebui să-ți lipsească în sezonul rece, iar cu o pereche de blugi skinny rupți și cizmele UGG poți merge oricând la o cafea cu prietenele. În această combinație, poți apela și la căldura pe care ți-o poate oferi un palton în zilele friguoase de iarnă.

Iar dacă vrei să ai o ținută parcă desprinsă din filmele în care ninge necontenit, poți asorta o pereche de UGG-uri deschise la culoare, cu niște șosete groase care să vină deasupra unor jeggings, un pulover tricotat gros și o vestă de blană.

De asemenea, în combinația cu vesta, cizmele merg perfect și cu o rochie cu mânecă lungă, deasupra genunchilor și dresuri negre. În acest caz, poți asorta UGG-urile de culoare neagră și cu o geantă neagră de piele. Pentru un look puțin mai rebel, poți purta o pereche de cizme UGG cu boyfriend jeans, un palton mai lung în nuanțe neutre și un pulover simplu.

Stilul aventurier, dar elegant în același timp, poate fi conturat cu ajutorul unei perechi bej de UGG-uri, cu blugi skinny albastru clasic, o cămașă albastră în carouri, un palton gri și o pălărie neagră.

Dacă nu ești o fană a cizmelor UGG, pe site-ul acesta găsești o mulțime de ghete, botine și cizme din piele care îți vor fi cu siguranță pe plac!

Tu ce alegi să porți în această iarnă?

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment