Say goodbye – Dj Dax a murit

Say goodbye – Dj Dax a murit

Omul cu saxofonul, Dj Dax a murit in dimineata aceasta dupa o lupta indelungata cu cancerul. In urma cu doi ani, Dan Nedelcu a fost operat de cancer la spitalul Floreasca si pentru o perioada scurta de timp a evoluat bine, dupa care cu ajutorul colegilor din media s-a mai operat si la Viena.

In anul 2010, Dj Dax a declarat pe blogul sau” Fiind o forma foarte rara dar agresiva de cancer, va trebui sa merg la Viena saptamana urmatoare pentru aceasta a doua operatie intrucat in Romania nu avem specialisti in sarcom. De data aceasta trebuie sa incep radioterapia si chimioterapia imediat pentru a evita agravarea bolii. Medicul oncolog de la Viena spune ca fiind in stadiu incipient, boala este vindecabila, cu conditia sa fie curatata din nou foarte bine zona (printr-o noua operatie) si urmand, preventiv, tratamentul cu citostatice si radiatii locale”.

Boala a revenit in urma cu cateva luni, boala a revenit, atingand inclusiv plamanii. Dj Dax a lasat in urma sa o sotie si o fetita, dar si un mare talent.

Dumnezeu sa te odihneasca Dax the sax!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment