Satisfacția lucrului bine făcut – Cel mai dulce sentiment

Satisfacția lucrului bine făcut – Cel mai dulce sentiment

Întotdeauna mi-a plăcut să cred despre mine că sunt ambițioasă și capabilă să duc lucrurile până la final și se pare că nu am greșit. Astăzi am acea stare de satisfacție pe care mi-o doresc de un an de zile de când am început să lucrez la un proiect. Îmi simt în sfârșit munca recunoscută și știu că acesta este abia începutul.

Ceea ce vreau să subliniez este faptul că pentru orice lucru pe care ți-l dorești trebuie să crezi până în cea mai ascunsă celulă a ta. Eu am crezut în mine și în puterea mea de muncă și am ajuns în stadiul să mă simt și mai puternică, mai încrezătoare, dar mai ales cu mai mult chef de lucru.

Proiectul meu nu a fost unul simplu pe cât părea, se pare că nici acum nu este, dar am atâta orgoliu și dorință încât sunt convinsă că voi reuși să îl cresc ca pe un copil. Astăzi face primii pași și sunt mândră de mine și de el.

Cândva mi s-a spus că am determinare în ceea ce fac. Nu este deloc ușor să găsești în fiecare zi această determinare, mai ales atunci când poate treci prin stări mai puțin bune, însă am obiective clare și reușesc să mi le amintesc indiferent de ceea ce se întâmplă. Așa că dragii mei, vă sfătuiesc cu drag să nu renunțați dacă aveți un vis de împlinit, chiar dacă uneori vă simțiți dezamăgiți și lipsiți de putere. Lucrurile se întâmplă atunci când ți le dorești cu adevărat, dar mai ales atunci când muncești pentru asta.

Cât despre gustul satisfacției lucrului bine făcut este incomparabil!

Pe tine ce te satisface?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment