Sărutul franțuzesc – ce greșeli să evitați

Sărutul franțuzesc este una dintre cele mai intime acțiuni dintre femei și bărbați, care precede seri nenumărate petrecute împreună. Un singur sărut poate fi surprinzător de revelator. Îți poate tăia respirația, iar în cel mai rău caz, te poți simți respinsă. Dacă este vorba de primul sărut, te poți decide chiar dacă vei mai ieși la o altă întâlnire cu acea persoană. Este arta sărutului un domeniu care poate fi perfecționat prin practică? Din ceea ce știu eu, da, însă uite care sunt greșelile pe care trebuie să le eviți, pentru a mai obține o a doua întâlnire!

Respirația urât mirositoare
Unele persoane uită de completarea igienei cu spălatul pe dinți. Un duș de jumătate de oră este inutil, dacă ai mâncat ceapă, ai băut alcool sau ai fumat jumătate de pachet de țigări – de emoție – și ai uitat să îți cureți cavitatea bucală. Spălatul pe dinți nu e de ajuns, trebuie să ai grijă și de limbă, iar ața dentară nu dăunează niciodată.

Îți folosești limba prea mult
Un sărut poate fi pasional fără a vă bloca unul altuia căile respiratorii. Nu trebuie să fii agresiv cu scopul de a-i arăta celuilalt cât de mult îți place sesiunea de sărutat. Una dintre cele mai mari greșeli pe care le pot face oamenii în timpul unui sărut este folosirea excesivă a limbii. Există și alte moduri de a-ți afișa afecțiune. Sărutul franțuzesc e senzual, dar încearcă să nu-ți sperii partenerul.

Sărutul-franțuzesc-ce-greșeli-să-evitațiUiți să-ți folosești mâinile
Gurile voastre nu sunt singurele părți importante ale sărutului franțuzesc. Dacă el va sta cu mâinile inerte toată seara, te vei întreba cât de mult este atras de tine. Se poate juca în părul tău, strânge de talie sau ține aproape de el. Tu îți poți trece mâinile prin părul lui sau le poți ține pe gâtul lui. Sunt multe modalități de a vă conecta la un alt nivel.

Îți folosești dinții prea mult
Un alt lucru pe care ar fi bine să-l eviți atunci când vă sărutați este că îți folosești dinții prea mult. Poate ești prea entuziasmată când săruți un nou iubit, te grăbești și vă ciocniți dinții. Nu este prea plăcut, crede-ma. De asemenea, ar putea părea senzual să muști buza partenerului, însă ai grijă să nu depășești limitele. Nu știi dacă și el îți împărtășește stilul de sărut mai agresiv, așa că nu ai vrea să-i faci o surpriză neplăcută.

Te uiți în altă parte
Nu toată lumea sărută cu ochii închiși, însă aceasta nu reprezintă o problemă. Cu toate acestea, dacă partenerul are ochii închiși în timp ce te sărută, încearcă să nu-ți lași distrasă atenția și să te uiți în alte părți, stricând momentul de intimitate. Te va face să pari plictisită, că nu îți face plăcere sau chiar ciudată.

Vă blocați într-o rutină
Atunci când ești într-o relație cu cineva de câțiva ani, trebuie să încercați lucruri noi, pentru a nu interveni monotonia. Varietatea poate condimenta viața amoroasă. Schimbă ritmul, mușcă-l de buză sau sărută-l într-un loc nou. Fă orice crezi că va reaprinde pasiunea între voi.

Uiți să respiri
Dacă uiți să respiri, poți să te faci cu ușurință de rușine. Trebuie să-ți cunoști limitele. Când va veni timpul să inspiri, îți vei da seama. E mai bine să întrerupi momentul romantic, decât să-ți pierzi cunoștința.

Prea multă salivă
Știm cu toții că nu este plăcut atunci când ai gura sau buzele uscate și vrei să-ți săruți franțuzește partenerul, însă nici să cazi în cealaltă extremă nu este bine. Lasă emoțiile la o parte și nu uita să mai înghiți din când în când saliva, dacă nu vrei să-ți îneci iubitul în sărutul franțuzesc.

Sursa foto: hdwallpapersdesktop.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment