Șapte trucuri pentru fotografii reușite

Fotografii

Fiecare femeie își dorește fotografii reușite, iar pentru asta nu ai nevoie neapărat de un fotograf profesionist. Există câteva trucuri de care trebuie să ții cont atunci când faci o ședință foto pe care vreau să ți le împărtășesc:

1. Scapă de tensiune:
Există persoane care nu se simt confortabil atunci când se află în fața unui aparat foto, de aceea unii fotografi încep să pună întrebari modelului. Dacă ești mai puțin norocoasă și fotograful tău nu este prea comunicativ, inversează rolurile și fii tu cea care pune întrebări. Cele mai bune fotografii sunt cele care au o captură instantanee pentru că figura și poziția corpului capătă un aspect natural.

2. Folosește profilul drept:
Știai că profilul stâng dezvăluie toate emoțiile din ultima perioada? Dacă ai fost nervoasă sau deprimată, încearcă să îți lași fotografiat profilul drept. În afară de asta, este unul dintre trucurile care te ajută să ascunzi un nas lat sau o frunte prea mare. Fotografii susțin că persoanele care fac astfel de fotografii, vor părea mai putin agresive, chiar și atunci când nu există niciun zâmbet.

3. Nu te uita direct la obiectiv:
Este regula de aur, chiar și atunci când te lași filmată. Nu este deloc natural și asigură-te că obiectivul nu este mai jos decât tine, altfel există riscul să apară o bărbie dublă în fotografii. Cel mai bun truc este să te uiți către persoana din spatele camerei.

4. Alege un machiaj natural:
Dacă nu faci o ședință foto tematică, optează pentru un machiaj natural, altfel există riscul ca tenul tău să pară strălucitor. Nu uita să acorzi atenție și tinutelor tale și să eviti întotdeauna dungile, bulinele sau imprimeurile.

Fotografii5. Întoarce capul într-o parte:
Când ți se încadrează tot corpul în fotografie, nu sta dreaptă. Alege să stai ușor într-o parte și vei părea mai slabă, iar dacă îndoi și genunchiul drept, vei avea o curbură a șoldului care face talia să pară mult mai subțire.

6. Poartă ruj:
Chiar dacă în viața de zi cu zi nu ești o fană a rujului, atunci când faci fotografii este recomandat să ai o pată de culoare pe buze. Poți alege cu încredere nuanțele de roșu sau roz, însă nu uita că acestea trebuie să se potrivească cu tonul natural al pielii, blush-ul sau chiar culoarea ochilor. Evită orice nuanță de mov pentru că atrage atenția asupra imperfecțiunilor.

7. Zâmbește:
Nu uita să zâmbești atunci când faci fotografii. Expresia feței tale poate spune totul despre gândurile și starea ta emoțională, de aceea e bine să te gândești la ceva care ție îți face plăcere. Dacă ședința foto va avea loc cu un fotograf profesionist, să nu te miri când o să te întrebe despre animalul tău de companie sau hobby-uri.

Sursă foto: Jules Photography

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment