Santa Barbara Outfitters în Unirea Shopping Center

Santa Barbara

Ai aflat despre evenimentul din această toamnă?

Santa Barbara Outfitters, brand internațional cunoscut pentru calitatea produselor, se deschide în Unirea Shopping Center pe 1 septembrie 2015, pe aripa centrală, la etajul 1.

Suntem extrem de fericiți pentru interesul românilor acordat acestui brand, de aceea promitem că vom oferi aceleași produse de calitate cu care v-am obișnuit deja în Fashion House Outlet Centre Militari. Vă așteptăm începând cu 1 septembrie 2015 și în Unirii Shoping Center„, declară Ronen Haliva, Country Manager Santa Barbara Outfitters.

Santa BarbaraMagazinul Santa Barbara Outfitters din Unirea Shopping Center își deschide porțile pe 1 septembrie 2015, ora 10:00 pentru ca tu să îți reinventezi stilul, într-un cadru generos din aripa Centrală de la etajul 1, pe o suprafață de peste 300 de metri. Vei putea alege dintr-o varietate de ținute sporty-chic & casual potrivite noului sezon de toamnă!

În ziua inaugurării, clienții vor beneficia de prețuri speciale și surprize!

Te așteptăm în magazinul Santa Barbara Outfitters din Unirea Shopping Center pentru a descoperi noile colecții de toamnă pentru femei și bărbați!

Iată și câteva produse pe care le puteți achiziționa fie online, fie din magazinele din Unirea Shopping Center sau Fashion House Outlet Centre:

1. Tricou Black Fashion:

Tricou Santa Barbara
Santa Barbara

2. Pantaloni cu tur lăsat Black Fashion:

Pantaloni cu tur lasat
Santa Barbara

3. Rochie midi crop:

 

 

 

Rochie midi crop
Santa Barbara

4. Cămașă albă:

Camasa alba
Santa Barbara

Santa Barbara Outfitters

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment