Sanatoriu privat pentru bolnavi psihic – Unde există sanatorii private în România

Dintr-un motiv sau altul, am dat un search în speranţa că voi găsi un centru special pentru copiii bolnavi psihic sau niște sanatorii private, care să ofere condiţii de nivelul Uniunii Europene, însă cu părere de rău, nu am găsit nimic altceva decât spitalele de stat. Nu am nimic împotriva centrelor de stat, dar condiţiile sunt cel puţin jalnice.

Şi totuşi, câţi copii şi adulţi au astfel de probleme şi au nevoie de îngrijire specială? Este adevărat că unele persoane sunt extrem de violente şi nu pot fi îngrijiţi decât în condiţii extreme, dar ceilalţi? Ce se întâmplă cu acele persoane bolnave, dar care nu sunt violente? Cine sunt acei oameni care îi vor îngriji dacă părinţii lor vor dispărea? Din păcate, trăim într-o Românie urâtă, lipsită de oportunităţi şi manata doar de interese financiare.

Persoanele bolnave psihic au nevoie de un program zilnic, cu care să le fie captată atenţia, să se dezvolte intelectual atât cât se poate, să aibă o alimentaţie echilibrată, pentru că au tendinţa de a deveni obezi.

Cea mai bună soluţie este cu siguranţă alianţă între părinţi, optând pentru centre de dimensiuni și costuri reduse.

Până atunci, mulţumim statului că doarme şi are probleme mai importante decât de a oferi condiţii celor care plătesc taxele la zi!

Dacă știi un astfel de centru în România, te rog să lași un comentariu.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment