Şamponul uscat – Cum să-ţi cureţi părul fără spălare

Şamponul uscat – Cum să-ţi cureţi părul fără spălare

Deşi, necunoscut la noi, şamponul uscat a devenit indinspensabil în toată lumea. Există câteva informaţii pe care ar trebui să le cunoaşteţi înainte de a achiziţiona un astfel de produs cosmetic:

1. Cum funcţionează acest şampon?

Şamponul uscat este de fapt o pudră, care distribuită pe păr îţi va reîmprospăta părul, va absorbi uleiul în exces şi mirosurile neplăcute.

Aplicarea lui se face pulverizând la câţiva centimentri de scalp, apoi se piaptănă părul pentru a distribui şamponul uscat.

2. Când poţi folosi un astfel de şampon?

Şamponul uscat este o alternativă şi nu înlocuieşte spălatul obişnuit. Îl poţi folosi atunci când ţi se îngraşă părul prea repede, când te temi să-l speli datorită temperaturii scăzute de afară sau atunci când nu ai timp să-l usuci/coafezi.

3. Ce tip de şampon să aleg?

Există mai multe tipuri: în primul rând optează pentru unul spraz, astfel încât să poată fi distribuit uniform pe păr. În al doilea rând identifică şamponul cu tipul tău de păr: păr subţire, tern, casant, normal, vopsit şi aşa mai departe.

Iată ce şampoane uscate gărseşti în România:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment