Salon Vogue – Cum se face plata la salonul Vogue Alba-Iulia

Salon Vogue – Cum se face plata la salonul Vogue Alba-Iulia

Desi sunt clienta veche al salonului Vogue si am laudat serviciile acestui salon in nenumarate randuri, acum spun ca lucrurile au luat-o putin razna in sensul ca preturile au explodat intr-un mod lipsit de orice urma de bun simt.

Din pacate, am recomandat acest salon tuturor prietenilor mei si toti mi-au spus acelasi lucru, care mi s-a intamplat si mie de altfel si anume ca la finalul serviciilor oferite de salonul Vogue, vei fi intrebat daca platesti cash sau cu cardul. Daca alegi sa platesti cu cardul iti vor spune ca POS-ul nu functioneaza si daca platesti cash iti vor spune un pret extrem de rotunjit, la care evident ca nu vei vedea un bon fiscal.

Cu parere de rau, nu mai recomand acest salon, unde angajatii isi fac propriile preturi, care sunt cu aproape 40% mai mari fata de ceva timp in urma. De unde alte saloane scad preturile, la ei se pare ca s-au dublat.

Daca stiti alte saloane de bun simt in Bucuresti, va rog sa imi lasati si mie un comentariu, caci sunt in cautare de un nou hairstylist.

Un tuns la barbati costa aproape 50 Ron si cu „spaga” mult asteptata se ajunge la o suma de 60 Ron, un spalat la femei simplu cu masca alti 60 Ron si daca vrei si tuns mai adaugi 70 Ron. Ori, acest salon nu face chiar de atatia bani.

Prin urmare, „Asa NU!” Vogue Alba-Iulia!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

3 Comments

 1. Reply
  ROXANA

  Incercati in Drumul Sarii un salon dragut si cu preturi ok: Alice Beauty Center. E numai pentru femei…:)

  1. Reply
   Cosmina Post author

   Probabil ca vor ramane fara clienti in ritmul asta, eu am fost clienta lor 5 ani, de fiecare data au facut prostii pentru ca nu sunt angajatii verificati.. Nu ma mai duc.

Leave Your Comment