Salon Silhouette – Fail

Salon Silhouette – Fail

Cred ca si voi ati auzit de brand-ul Silhouette. Ei bine, m-am hotarat la un moment dat sa ma imi fac cateva tratamente corporale acolo, in speranta ca sunt niste profesionisti si cu siguranta ca se vor diferentia de restul saloanelor.

Aveam nevoie de un drenaj limfatic pentru a elimina niste apa acumulata in corp. Pentru 12 sedinte a trebuit sa platesc 300 euro. Am fost de acord cu acest pret, insa in ideea in care ei ma asigurau ca se vor vedea ceva rezultate.

Sedintele s-au terminat, drenajul limfatic alaturi de cateva sedinte de biostimulare a dat gres! In timpul tratamentul au tot incercat sa imi vanda tot felul de produse, de care aveam sau nu nevoie. Am cumparat doua dintre produsele lor, pe care am platit 260 Ron fiecare si pentru care am avut surpriza sa aflu ca pretul lor este la jumatate in orice alt centru de comercializare.

Unul din gelurile achizitionate a fost de la Academie – Acadayspa Slimming & Detoxifying Gel al carui pret este de 140 Ron.

Se pare ca in Romania se plateste brandul si nu calitatea serviciilor oferite.

Tips: Inainte de a alege un salon, fa un review si vezi care este optiunea cea mai potrivita!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment