Salon Blossom – Un salon de duzină

Salon Blossom – Un salon de duzină?

Salonul Blossom este un salon relativ nou, situat în apropierea complexului rezidențial Dna Ghica Plaza. E un salon pe care noi l-am încercat și despre care spunem cu siguranță că lasă de dorit.

Atât eu, cât și un prieten de-ai mei ne-am programat pentru un tuns, manichiură și un pensat, toate serviciile au fost de cea mai proastă calitate, deși salonul arată ca unul decent, precum și prețurile.

Prietenul meu a trebuit să se tundă mai mult decât era cazul, doar pentru că domnisoara nu știa să tundă, cât despre mine, manichiura și pensatul au fost la nivelul saloanelor comuniste: tehnici învechite pentru manichiură, pensat stângaci, iar tunsul a fost ca pentru începători.

Acesta este website-ul lor, însă cu siguranță nu vă recomandăm să ajungeți pe acolo: http://blossom-salon.ro/

Cum ar trebui să fie serviciile oferite de un salon?

Impecabile. Indiferent că este un salon din centrul orașului sau dintr-un cartier. Și dacă un client nu este mulțumit poate că ar fi bine ca managementul să se implice mai mult și să afle unde a fost problema. Cu siguranță fiecare dintre noi avem zile bune și zile mai puțin bune, însă dincolo de acest aspect, respectul trebuie să fie regula de aur.

Voi ați încercat acest salon?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

7 Comments

 1. Reply
  denisa

  Am fost de curand la salonul Blosson din D-na Ghica unde serviciile si produsele sunt de cea mai inalta calitate.
  Nota 10.
  Sigur voi reveni…merita.

  1. Reply
   Cosmina Post author

   Produsele sunt O.P.I, insa calitatea serviciilor, cel putin pentru noi lasa de dorit. Calitate va fi cand vor schimba personalul cu unul mai experimentat.

  2. Reply
   Marius

   Am descoperit acest salon Blossom din zona Baicului pe linga complexul planorama fara sa vreau si as vrea sa spun ca este de nota 10 cu plus , unde m-am tuns si sunt extrem de multumit ….spun asta pt ca am fost prin multe saloane din bucuresti dar nu am fost multumit sincer va zic , la Blosoom am dat de un Hair stilist pe nume Leonardo si e ft tare tipu asta si este un profesionist ….bravo. lucreaza frizerie cit si coafor , incercati si voi merita sincer va zic. Si zic asta pt ca pina sa ma tunda pe mine avea o clienta si am ramas uimit de stilul lui cum tunde si coafeaza iar acea clienta mai avea putin sa-l pupe de fericire. si ce am remarcat si e foarte important acest aspect ca sterilizeaza ustensilele dupa fiecare client ….nu am vazut asta pina acum pe nicaieri pe bune !….

   1. Reply
    Cosmina Post author

    Mi se pare stupid ceea ce faceti..Domnule Leonardo puteti ruga pe altcineva sa vorbeasca despre valoarea acestui salon.Sau cel putin schimbati adresa de e-mail pe care eu o vad. Ma bucur pentru voi daca ati reusit sa aduceti personal calificat. Sunt convinsa ca nu veti mai da gres niciunul.
    Lasati clientii sa comenteze serviciile voastre.

   2. Reply
    Denis

    este de nota 10 cu plus –- m-am tuns si sunt extrem de multumit –– am fost prin multe saloane din bucuresti dar nu am fost multumit sincer va zic –– Hair stilist pe nume Leonardo si e ft tare tipu asta si este un profesionist ….bravo ––- incercati si voi merita sincer va zic ––– clienta mai avea putin sa-l pupe de fericire–––sterilizeaza ustensilele dupa fiecare client ….nu am vazut asta pina acum pe nicaieri pe bune ! …cam penibil, zic ca ar trebui sa demonstrati contrariul prin calitatea serviciilor si nu prin comentarii!

 2. Reply
  amy

  draga doamna cred k dv nu stiti de fapt ce inseamna un salon de duzina….va asigur eu k BLOSSOM nu este un salon de duzina.. ci unul care putea foarte bine sa isi aiba resedinta pe dorobanti…dar s-au gandit si la domnisoare comode k mine si s-au gandit sa-l amplaseze mai aproape!!! nu exista gram de adevar in comentariul dv.. serviciile sunt exceptionale la fel ca si personalul.. cred k de fapt v-ati trezit cu fata la cearceaf cand ati fost in acea zi la salon :)))

 3. Reply
  alexandru cristina

  Sunt clienta a salonului de cand s-a deschis si sunt foarte multumita de servicii si de personal. Lucreaza profesional cei de acolo si au produse foarte bune. Merita incercati!

Leave Your Comment