Salata anti-cancer

Salata anti-cancer a fost concepută de un tânăr, în urmă cu câțiva ani, când s-a îmbolnăvit de cancer de colon. El a renunțat la tratamentul cel mai comun pe care toți bolnavii de cancer îl folosesc: chimioterapia. În schimb, acesta a decis să se concentreze pe schimbarea dietei, ajungând astfel la o rețetă de salată anti-cancer.

În 2003, Chris Wark avea numai 26 de ani când a fost diagnosticat cu o boală grea: cancer de colon, stadiul III. Chris a suferit o intervenție chirurgicală, care ar fi trebuit să fie urmată de chimioterapie, conform opiniei medicilor. Tânărul a refuzat, bazându-se pe vindecarea prin substanțe nutritive.

În prezent, duce o viață sănătoasă, alimentația sa fiind bazată pe vitamine, minerale și enzime, iar cancerul a rămas de domeniul trecutului. Chris susține că sucul proaspăt din fructe și legume este cel mai bun mod de a-i oferi corpului tău tot ce are nevoie.

Tânărul care a fost bolnav de cancer evită să mai consume carne și lactate, salata anti-cancer fiind cea mai sănătoasă masă pe care o poți consuma, chiar și atunci când nu ai o problemă de sănătate.

Legumele cu frunze de culoare închisă sunt foarte bogate în antioxidanți și sunt capabile să oprească radicalii liberi care ne afectează corpul. De asemenea, o regulă importantă este aceea de a nu amesteca fructele cu legumele, altfel riști să ai o digestie proastă și procesul de vindecare  încetinește.

Iată lista de ingrediente pentru salata anti-cancer folosită de Chris:

– kale, spanac, salată, rucola
– ciuperci tiere
– ceapă roșie
– zucchini
– broccoli
– țelină
– varză roșie și albă
– avocado
– semințe de floarea soarelui
– migdale
– linte roșie sau verde încolțite
– fasole încolțită

Back CameraDressing pentru salata anti-cancer:
NICIODATĂ să nu cumpărați dressing din magazin!
– ulei de măsline extravirgin presat la rece
– oțet de mere organic
– oregano proaspăt
– usturoi
– pudră de curry
– piper Cayenne

Modul de preparare este unul foarte simplu: trebuie doar să cureți legumele, le speli, apoi folosești un dressing obținut din ingredientele de mai sus.

Iată cum prepară Chris Wark salata care i-a salvat viața:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment