Sala fitness Unirea – Salsafit Gym dezamagire totala

Sala fitness Unirea – Salsafit Gym dezamagire totala

Cand spui sala fitness Unirea te gandesti parca la o sala decenta cu servicii cel putin decente. Eu personal am frecventat aceasta „sala” mai mult pentru sauna, care e destul de greu de gasit in zona Unirii.

Nu mi-a placut antrenorul de fitness deloc, care cred ca este si proprietarul salii (insa nu garantez). Nu s-a oferit niciodata sa ajute chiar daca vedea greseli majore si inafara de acest aspect, comportamentul lui lasa mult de dorit. Este insolent si deranjant atunci cand cauti o ora de relaxare la sala.

Lasand acest aspect deoparte, sala nu este dotata cu un numar suficient de aparate pentru numarul de abonati, ceea ce este foarte neplacut atunci cand vrei sa faci 30 minute de cardio si iti dai seama ca sunt doar doua benzi de alergat  si doua steppere.

Cu siguranta aceasta sala de fitness nu-si face banii si cu atat mai putin, nu-si merita locul.

Noi spunem „ASA NU”!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

4 Comments

 1. Reply
  Lory

  Hmmm..da, e bine de stiut, ma gandeam sa merg acolo o data de incercare, sa vad ceva nou, dar se pare ca deocamdata o sa raman la sala la care sunt acum

 2. Reply
  Mirela Salistean

  Trebuie sa fie o greseala, Cosmina. 🙂
  Sala de CARDIO-FITNESS SI CULTURISM „SALSAFIT GYM” abia s-a deschis acum doua saptamani (sfarsitul lunii august 2012).
  Daca ai fost intr-adevar la SALSAFIT GYM aceea este o sala de AEROBIC – acolo nu aveam decat cateva aparate pentru o eventuala incalzire suplimentara inainte de antrenamentele de aerobic. Nu era niciun antrenor de fitness.
  Noi ne purtam frumos si prietenos cu toate fetele – ma surprinde articolul tau.
  Te invit la singura sala de fitness a SALSAFIT GYM din Unirea Shopping Center ca sa te convingi atat de noutatea salii cat si de calitatea serviciilor!

  O seara buna!

  1. Reply
   Cosmina Post author

   Vom veni cu siguranta sa vedem modificarile, la momentul respectiv asta mi-a fost impresia, insa daca lucrurile s-au remediat, cu atat mai bine!

 3. Reply
  aitonus

  Bună fetelor Cosmina și Lory cred că faceti o gresală când spuneti că nu este dotată sala de la Unirea. Eu merg acolo foarte des și pot să vă spun că sala este foarte bine dotată și pentru fete și pentru băieți așadar dacă nu credeți veniti si vă convingeti. Aparatele sunt diverse și foarte multe ,eu de multe ori nu mai știu exact pe care să îl folosesc.
  Prefer cardio .

  aitonus

Leave Your Comment