Să-ți dorești din tot sufletul și se va împlini!

Autosugestie sau cum să-ți construiești propria fericire, cam asta înseamnă să-ți dorești din tot sufletul. Se spune că voința devine putere, însă câți dintre noi știm cu adevărat ce ne dorim? Sau ce e mai bine pentru noi? Câți dintre noi știm să spunem STOP și să o luăm de la capăt la momentul potrivit?

Există momente când trebuie să ne acordăm timp și să ne punem întrebări. Care este scopul vieții noastre, care sunt obiectivele pe care trebuie să le urmărim și când este cazul să acționăm. Un brainstorming indispensabil la care oricine ar trebui să recurgă atunci când se pierde printre oameni toxici, job-uri nesatisfăcătoare sau relații defectuoase.

De câte ori ți s-a întâmplat să spui că altuia îi merge bine pentru că are noroc sau pentru că a cunoscut oamenii potriviți la momentul potrivit? Norocul nu există și dacă există, durează puțin. Obiective și voință. Despre asta este vorba.

sa-ti-doresti-din-tot-sufletulCum faci să-ți atingi obiectivele?

Îți dorești din tot sufletul și faci tot ce e omenesc pentru a ajunge acolo: nu prin vorbe, ci prin fapte. Și când vorbesc despre obiective, acestea ar trebui să fie realizabile, concrete și pozitive. Și nu vorbesc din RADU F. CONSTANTINESCU, ci din propria experiență: dacă vrei, poți. Orice.

Ai o relație de care nu ești mulțumit? RENUNȚĂ! E grea singurătatea? E grea și sufocantă până când înțelegi că poți fi mai fericit de unul singur decât singur în doi. E greu să-ți schimbi job-ul și să faci ceva ce îți place? E greu. Te poți da cu fundul de pământ și să urli în gura mare că nu ai noroc, dar poți să încerci și să începi să faci lucrurile de unul singur fără să cerșești nimănui. La un moment dat se va întâmpla ceva și în sensul acesta. Și dacă nu se întâmplă, măcar știi că ai făcut tot ce ținea de tine. Nu o zi, două, un an, ci atât cât trebuie.

Am mai spus și altă dată că necunoscutul sperie pe oricine, însă satisfacția pe care o ai când știi că ai avut curaj să faci lucrurile altfel, nu se compară cu nimic.

Azi sunt satisfăcută. Am renunțat la tot ce nu-mi mai făcea bine și am primit înapoi tot ce mi-am dorit. Și nu pentru că am avut noroc, ci pentru că mi-am dorit și am făcut ceva în sensul ăsta. E bine!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment