Să fiu îndrăgostită este noul meu hobby

Să fiu îndrăgostită este noul meu hobby

Am adăugat un nou hobby pe listă: să fiu îndrăgostită. Îmi place atât de mult starea asta, încât merită să fie noul meu hobby. M-am îndrăgostit nebunește de EL, m-am îndrăgostit de idei care capătă o formă solidă în fiecare zi, m-am îndrăgostit de stările mele euforice și de agitația care mă stăpânește de ceva timp.

Cum aș putea fi vreodată mai fericită decât făcând lucrurile care îmi plac? Acum e momentul meu să-mi doresc lucruri și oameni frumoși în viața mea, să am liniște sufletească printr-un ritm alert.

Am învățat că imposibilul devine posibil atunci când ești perseverent și că lucrurile bune intră în viața fiecăruia dintre noi numai când suntem pregătiți să le acceptăm.

IndragostitaDragii mei, eu am avut o săptămână plină, obositoare, dar somnul meu începe cu un zâmbet pentru EL și nimic nu mai contează. Vă doresc din suflet să faceți ceea ce vă place, să încetați să vă mințiți singuri, să aveți curaj să spuneți STOP și DE LA CAPĂT, pentru că schimbările sunt binevenite uneori. Știți cu toții vorba aceea că după fiecare furtună, apare soarele. Soarele apare la oricine, important este să ne găsim tăria și puterea interioară de a trece prin orice taifun, altfel riscăm să trăim în derizoriu și ce rost ar mai avea?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment