Rondele de ceapă prăjită – Rețetă ușoară de rondele

Rondele de ceapă prăjită – Rețetă ușoară de rondele

Am descoperit aceste rondele din greșeală, într-un fast-food cunoscut și după ce am gustat una, am devenit fan rondele de ceapă! Sunt chiar bune, însă nu în exces.

Ingrediente:

– Ceapă

– Făină

– Amidon de porumb

– piure de cartofi instant

– boia

– sare

Mod de preparare:

Se adaugă făina, amidon de porumb, piure de cartofi instant și boia, se amestecă și apoi se adaugă puțină apă caldă, până când totul devine o pastă. Rondelele de ceapă se dau prin compoziția obținută, apoi prin pesmet și se pun la prăjit. Nu uita să le lași la scurs pe un șervețel înainte de a le consuma.

Sarea se adaugă după ce s-au prăjit.

Poftă bună!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment