Romtelecom si serviciile lor – Partea a doua

Romtelecom si serviciile lor – Partea a doua

Va povesteam ieri despre serviciile Romtelecom de care nu sunt tocmai multumita si iata ca astazi am fost contactata de catre un reprezentant al firmei la care sunt abonata. Probabil ca daca toti angajatii ar fi mai docili atunci cand facem o sesizare, am fi si noi, clientii Romtelecom, mai intelegatori.

Mi s-au solicitat cateva informatii pentru investigatii si mi s-a propus urmarirea calitatii internetului in urmatoarele zile. Prin urmare, daca serviciul de internet va functiona pe viitor in limite de bun-simt, promit ca voi reveni cu un nou articol si voi specifica acest lucru.

Pana atunci, cei care utilizati serviciile Romtelecom sau servicii de la companii concurente, va sfatuiesc sa insistati sa se rezolve eventualele probleme, pentru ca este dreptul vostru.

Tu cu ce probleme te-ai confruntat cu cei de la Romtelecom?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment