România – Țara tuturor posibilităților

Sobi CsehRomânia – Țara tuturor posibilităților

Poate că nu ar trebui să-mi vărs frustrările aici, însă mi se pare strigător la cer! În timp ce o fătucă cu proaste moravuri (Alexandra Stan) are parte de primele pagini ale ziarelor, compasiune din partea românilor și atenție din mass-media, un alt român, care cel mai probabil se va alătura unor nume mari, precum Gheorghe Dinică, Jean Constantin, Șerban Ionescu, zace prin spitale, nebăgat în seamă de absolut NIMENI!

Sobi Cseh a colaborat de la debutul său pentru 150 de filme de lungmetraj și TV, dintre care 25 de producții străine și coproducții (Germania, Franța, SUA etc), realizând concepția și regia secvențelor de acțiune-lupte, conceperea și/sau execuția cascadelor, coordonarea cascadorilor, interpretarea unor roluri memorabile de film. Acum are cancer și mielom multiplu. Pe cine interesează? Pe nimeni!

De la Sobi am învățat ce înseamnă să fii disciplinat, să îți urmezi visurile și să nu te plângi. Azi mă simt o norocoasă, pentru că am cunoscut oameni frumoși, pentru că într-un fel sau altul sunt oameni care au contribuit la educația mea.

Și dacă presa este prea ocupată cu promovarea fufelor, zic să încercăm noi, cei mici să facem ceva. Tratamentul de care are nevoie acum, pentru că boala a recidivat, nu se găsește în România și costa aproximativ 25.000 euro. Mai multe informații, puteți găsi pe pagina oficială Alături de Sobi. Pentru donații, există un cont BCR pe numele marelui cascador: RO09RNCB0318029310470002 CSEH SZABOLCS IMRE.

Să te faci bine, profule!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment