Rochii transparente pentru vara anului 2014

Pentru vara anului 2014, designerii propun rochiile transparente! Materialele transparente au devenit deja un must-have printre vedetele de pe covorul roșu și se pare că ele nu au nicio reținere să li se vadă lenjeria intimă. Jennifer Lawrence (Hunger Games), Kristen Stewart (Twilight), Gwineth Paltrow sau Ciara sunt câteva dintre vedetele care au purtat astfel de rochii.

Atunci când optezi pentru o rochie transparentă, trebuie să cunoști o regulă de bază: fără părțile intime la vedere! Less is more se aplică și în cazul acestui tip de ținută.

Inserțiile de tul sau dantelă transparentă pot oferi ținutei tale un aer sofisticat, cu condiția să nu fie mai mult tul decât un material normal care acoperă celelalte părți ale corpului. Dacă rochia are inserții de tul în zona coapselor îți recomandăm lenjeria intimă c-string, ceilalți vor crede că nu ai nimic pe sub rochie, iar tu te vei simți în siguranță.

Atunci când a lansat Hunger Games, Jennifer Lawrence a purtat o rochie transparentă, de prințesă, pe sub care a purtat un body negru.

Iată câteva exemple pe care le poți aborda:

 

Lenjerie intimă pentru astfel de rochii găsiți aici.

Tu ai avea curaj să porți o rochie transparentă?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment