Rochii pentru Revelionul 2020 – Ce să porți anul acesta?

Nu știu cum va fi anul acesta. Nu știu cum vom petrece Revelionul 2020, însă mă gândesc că putem lua tot ce e mai bun din situația prin care trecem. Mă gândesc că anul acesta putem avea un Revelion de pomină cu părinții, bunicii, copiii și prietenii apropiați.

Poate că nu vom merge în cluburi și nici la restaurant, însă ne putem pune o rochie superbă pe care să o accesorizăm cu un zâmbet larg. În fond, avem tot ce e mai important: sănătate. Putem fi recunoscători pentru asta și să privim cu ceva mai multă încredere în 2021.

Gata cu sentimentalismele! Să trecem la treabă!

Cum ne putem îmbracă pentru Revelionul 2020?

1. Rochie de seară din satin

Confortabilă, cu o tentă de lux, strălucitoare, așa cum trebuie să fii! Parcă îmi și imaginez cum arată femeia care poartă rochia asta: Încrezătoare, frumoasă, cu un zâmbet larg cât galaxia! Nu am purtat niciodată haine vulgare. Sexy, da. Vulgar, nu. Să nu se vadă mai mult decât trebuie, să fie confortabil, dar feminin. Cred că femeia trebuie să rămână decentă, sexy și feminină. Da, există rochii confortabile și rochii în care simți că-ți dai duhul. Merităm și noi confort, nu doar bărbații, așa-i? O rochie de seară din satin precum cea de mai jos găsești pe kaya.ro.

2. Fustă conică din catifea

Satinul și catifeaua sunt două materiale care arată prețios pur și simplu. O fustă midi din catifea cu o crăpătură la spate este pur și simplue perfectă! O porți cu un body sau o bluză albă dintr-un material delicat și treci peste Revelionul 2020 cu o notă de mister, feminitate și senzualitate. Catifeaua te ajută să obții asta. Promit! Femeia care poartă o astfel de ținută este cu siguranță o femeie încrezătoare, puternică, feminină și sexy!

Nu mă crezi? Încearcă! 🙂

3. O rochie midi roșie

O croială simplă, dar inteligentă, o singură culoare, dar suficientă! Nici prea mult, nici prea puțin. O rochie midi roșie este alegerea perfectă pentru femeile care știu ce vor, echilbrate și feminine. Așa că da, te poți îmbrăca pentru Revelionul 2020 cu o rochie midi roșie. De fapt, este minunată și de Crăciun.

Sigur, poți pune și un trening pe tine până la urmă, important este să te simți bine, să ai persoanele iubite aproape și să privești cu ceva mai mult optimism în față. Hai că nu mai e mult! 2020 a fost și încă este un an pe care îl vom ține minte cu siguranță. Nu neapărat în cel mai plăcut mod, dar va rămâne memorabil. Fiecare dintre noi a avut câte ceva de învățat.

2021 trebuie să vină cu mai mult bine. Mai multă compasiune. Înțelegere. Modestie. Mai calmi și mai calzi. Mai omenoși. Merităm asta, nu?

 

Cu drag și dor de vremuri mai bune,
Cosmina

 

 

Leave Your Comment