Rochii mărimi mari – De unde să comanzi rochii elegante măsuri mari?

Cauți rochii mărimi mari, dar nu știi de unde să comanzi? Kaya.ro este primul magazin care îți pune la dispoziție rochii elegante până la mărimea 10XL(60) destinate femeilor de toate vârstele.

Ce fel de rochii ar trebui să comanzi dacă porți mărime mare?

Rochiile kaya.ro sunt lucrate cu cei mai buni specialiști din domeniu și ținem cont întotdeauna de dorințele clientelor.
Doamnele plinuțe știu despre ce vorbesc. Este nevoie de o mânecă trei sferturi din materiale vaporoase, mai ales în perioada verii, de o lungime midi sau chiar maxi, de asimetrii pentru că o rochie de seară mărime mare nu înseamnă că trebuie să fie o rochie plictisitoare.

Stilul este unul clasic pentru că ne adresăm tuturor categoriilor de vârstă și, să fim serioși, acest stil avantajează pe oricine!

Iată câteva rochii disponibile în mărimi de până la 10XL pe care le poți purta la evenimentele speciale din viața ta:

1. Rochia Sara

Poți opta pentru o rochie Sara dacă ai o înălțime de peste 163 cm. Asta datorită voalului mai lung la spate. Rochia Sara nu numai că este elegantă prin simplitatea ei, însă avantajează foarte bine doamnele care au burtică, șolduri sau chiar un bust generos. Mâneca are o circumferință de peste 48 cm, ceea ce înseamnă că indiferent de mărimea pe care o porți, nu vei avea probleme cu mânecile. Voalul, respectiv volanele au două funcții: 1. Acoperă micile imperfecțiuni și 2. Aduce un plus de eleganță rochiei.

Prețul este unul fabulos. 150 lei. Și nu, nu este de proastă de calitate, din contră. Principiul nostru este „Ieftin și de foarte bună calitate”. Având în vedere că suntem producători și vânzarea se face online, acest lucru se reflectă și în prețuri. Cheltuieli mai puține pentru noi, deci prețuri mai bune pentru voi.

Rochia Sara poate fi comandată de pe kaya.ro.

2. Rochie Jojo ideală pentru doamnele minione

Este o rochie disponibilă în două variante de lungime: Jojo lungă și Jojo scurtă. Varianta scurtă o recomandăm doamnelor micuțe de statură. De ce? Pentru că atunci când ești minionă, dar ai câteva kilograme în plus, trebuie să optezi pentru rochii scurte și fără volum. Voalul sub formă de fluture acoperă cu succes partea superioară a corpului, iar rochia ușor conică de dedesubt oferă aspectul de subțiere.

Pentru doamnele înalte, dar care își doresc o rochie elegantă, simplă, dar de bun gust, propunem rochia Jojo lungă. Despicătura la spate nu este adâncă, însă este suficientă cât să puteți merge și să dansați confortabil.

3. Rochie Liza ideală pentru mărimile mari

Atunci când porți mărime mare vrei să arăți impecabil, dar să te simți și bine. Nimic nu este mai neplăcut decât hainele care se lipesc de tine, așa a luat naștere rochia Liza. Croiala ușor în cloș și inserțiile de voal negru oferă iluzia optică de îngustare.

Găsești mai multe modele de rochii măsuri mari la prețuri excelente pe kaya.ro

 

Leave Your Comment