Rochii de seară în funcție de forma corpului – Cum îți alegi rochia

Rochii deseară în funcție de forma corpului – Cum îți alegi rochia

Fiecare femeie are o formă diferită a corpului, ceea ce înseamnă că hainele vor veni bine numai dacă țin cont de acest aspect. Sunt identificate 4 tipuri de forme: banană (femeia înaltă și dreaptă), măr ( fund mic, spate mare), pară ( fund mare și bust mic) și clepsidră (fund și bust mare, talie mică).

1. Dacă te identifici cu prima formă (banană), trebuie să optezi pentru rochii lungi, cu susținere pe gât sau umeri, fără a fi strânse pe talie.

Iată câteva exemple de rochii pe care le poți aborda:

2. Măr: optează pentru rochii cu susținere pentru sâni, largi pe talie și cu volum la fund. Astfel, vei pune în evidență bustul fără a atrage atenția asupra unui fund mic.

3. Forma de pară: fund mai mare decât sânii. Alege o rochie cu spatele gol, care să-ți pună în evidență forma frumoasă a fundului sau mulate pe talie. Dacă ai sânii prea mici, poți opta pentru o rochie cu volane în dreptul lor.

4. Forma de clepsidră: este forma ideală și poți aborda numeroase modele de rochii. Poți pune accent pe talie, care este mai mică decât fundul și sânii.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment