Rochii de ocazie pentru femei plinuțe – De unde comanzi?

Pe kaya.ro găsești rochii de ocazie pentru femei plinuțe, realizate de designeri celebri din România. De fiecare dată când realizăm un model nou, ținem cont de fiecare siluetă și de particularitățile acesteia.

Ce rochii de ocazie poți alege dacă ești o femeie plinuță?

1. Rochii cu nod în talie

Rochia aceasta acoperă cu succes micile imperfecțiuni, chiar și atunci când vorbim despre o siluetă măr (picioare subțiri, sâni generoși și burtică). Nodurile din talie au rolul de a oferi lejeritate, dar și pliuri, iar pliurile ascund pur și simplu toate imperfecțiunile.

2. Rochii de ocazie asimetrice

Chiar dacă purtăm o mărime mare, asta nu înseamnă că nu există rochii care să ne avantajeze silueta. Optează pentru o rochie asimetrică din voal sau dantelă, care va distrage atenția din zonele pe care vrei să le ascunzi.
O astfel de rochie are nevoie de o coafură spectaculoasă, cu volum și asimetrii, care să completeze ținuta perfect.

3. Rochii cu pliuri

Așa cum spuneam mai sus, pliurile sunt senzaționale. Din păcate, puține femei au curajul să încerce o astfel de rochie, neștiind cât de bine se așază, de fapt. Atunci când avem burtică, există o tendință de a purta haine largi fără să ne dăm seama că facem mai mult rău. Data viitoare când vrei să alegi o rochie de ocazie, probează una cu pliuri în talie. Nu uita să-ți faci și câteva poze din toate unghiurile. Vei vedea că am dreptate.

4. Rochii în A

Doamnele care au șoldurile generoase au tendința de a opta pentru rochii și fuste în cloș, având senzația că astfel se acoperă șoldurile mai bine. Greșit! Cea mai potrivită formă de rochie este cea în A, ușor evazată cu o centură subțire în talie. Dacă ai șoldurile mari, știi deja că există un punct îngust în zona taliei, nu? Și atunci de ce să nu o punem în evidență?

Dacă nu știi ce rochie să-ți alegi, aruncă o privire în magazinul acesta, apoi sună un reprezentant vânzări pentru a primi cele mai bune sfaturi.

Cum ar arăta rochia preferată de tine?

Leave Your Comment